Lubrication Distributor Bagéan PSQ Series

produk: PSQ Lubrication Distributor Bagéan Divider
Kauntungan Produk:
1. Pikeun alat sistem lubrication kutang
2. Leuwih ti ratusan titik lubrication sadia
3. Maks. operasi tekanan nepi ka 10Mpa, 3pcs ~ 6pcs bagean sadia

Bagéan distributor pelumasan séri PSQ nyaéta distributor gajih kutang, divider bagéan lubrication pikeun pompa gajih kutang atanapi pompa pelumasan multi-pinot (DDB-10, DDB-18 or DDB-36) pikeun ngagabungkeun sistem lubrication sentral kutang, nu otomatis mindahkeun gajih ka leuwih ti ratusan titik lubrication dina netepkeun waktu jeung kuantitas.

Unggal blok bagean séri distributor pelumasan PSQ sayogi pikeun dilengkepan ku alat indikator, mariksa kaayaan tuang gajih kalayan gampang nalika damel atanapi tiasa dilengkepan saklar listrik pikeun ngawas operasina.
Pikeun laju aliran dahar badag, bagéan distributor lubrication bisa dipasang pilihan sakumaha per sarat pikeun ganda volume dahar gajih, mangga parios gambar di handap: sebaran gajih.

psq-ngaronjatkeun-grease-volume-tipe

Mesen Code Of Lubrication Distributor Bagéan PSQ Series

QSP3-1 (A)*
(1)(2)(3)(4)

(1) Jinis dasar = PSQ Lubrication Distributor Bagéan
(2) Nomer ruas = 3 ~ 6 lembar. pikeun pilihan
(3) Series = 1, 1A, 3, 3A, 3B
(4) * = Kanggo inpo nu salajengna

Lubrication Distributor Bagéan PSQ Series Data Téknis

modelBagéan No.Dahar Port No.Max. TekananVolume Per Portbeurat
PSQ-313610 Mpa0.15 ml / Sik.0.9kgs
PSQ-41481.2
PSQ-515101.81.2
PSQ-616121.8
PSQ-31A360.3 ml / Sik.0.9
PSQ-41A481.2
PSQ-51A5101.5
PSQ-61A6121.8
PSQ-33360.5 ml / Sik.6.8
PSQ-434811.3
PSQ-5351012.2
PSQ-6361213.7
PSQ-33A361.2 ml / Sik.6.8
PSQ-43A4811.3
PSQ-53A51012.2
PSQ-63A61213.7
PSQ-33B362.0 ml / Sik.6.8
PSQ-43B4811.3
PSQ-53B51012.2
PSQ-63B61213.7

Lubrication Distributor Bagéan PSQ1 Instalasi Dimensi

Lubrication Distributor Bagéan PSQ1-dimensi

Lubrication Distributor Bagéan PSQ3 Instalasi Dimensi

Lubrication Distributor Bagéan PSQ3-dimensi
modelBB1CLL1HH1H2hsdd1d2L2
PSQ-317075/81157048383118816M10x17M10x19
PSQ-417075/81158664383118816M10x17M10x19
PSQ-517075/811510280383118816M10x17M10x19
PSQ-617075/811511896383118816M10x17M10x19
PSQ-33100123/133601335756857.53054.525M15x1.59M14x1.510
PSQ-43100123/133601601006857.53054.525M15x1.59M14x1.510
PSQ-53100123/133601851256857.53054.525M15x1.59M14x1.510
PSQ-63100123/133602101506857.53054.525M15x1.59M14x1.510