YXQ Lubricating Minyak Aliran Indikator

barang: YXQ Lubricating Minyak Aliran Indikator 
Kauntungan Produk:
1. Maks. operasi 4bar
2. Ukuran indikator tina 10mm ~ 80mm
3. Threaded na flange sambungan pikeun pilihan

Runtuyan Indikator Aliran Minyak YXQ:
YXQ-10, YXQ-15, YXQ-20, YXQ-25, YXQ-32, YXQ-40, YXQ-50, YXQ-80

Indikator aliran minyak YXQ Lubricating dianggo pikeun sistem pelumasan minyak, anu sacara visual tiasa niténan laju aliran minyak sareng ngalangkungan alat pamancarna pikeun ngirim sinyal alarem pikeun ngingetkeun kakurangan minyak atanapi pegatna aliran, pikeun ngahontal ngawaskeun jarak jauh atanapi kontrol aliran, sedeng viskositas kelas sadia nyaeta N22 - N460 pelumas. Diaméter ti DN10 ~ DN50 salaku sambungan threaded, DN80 nyaéta sambungan flange kalawan max. tekanan 4 bar.

Indikator aliran minyak YXQ Lubricating mangrupakeun kombinasi alat pamancar sirkuit terpadu, nu leuwih hade tinimbang indikator aliran minyak lianna ngagunakeun alat dina magnet, reed relay alat pamancar boga loba kaunggulan, kayaning Peta sénsitip, dipercaya, stabil, umur panjang.

YXQ Minyak Lubricating Aliran Indikator Pamakéan:
1. YXQ Lubricating indikator aliran minyak bakal ngirim single bari aliran rusak bakal ngaluarkeun alat sinyal pikeun ngirim alarm.
2. Pamasangan indikator aliran minyak lubricating YXQ kudu nuturkeun arah aliran minyak na, sarta ngajaga tingkat horisontal, teu bisa dipasang vertikal, euweuh instalasi inverted diwenangkeun.
3. Sambungan saluyu tina panjang thread éksternal teu bisa leuwih badag batan panjang threaded internal tina indikator, umumna teu leuwih ti 16mm, pikeun nyegah thread éksternal sarta spool sahiji indikator aliran collided, mun pangaruh tina ngagunakeun.
4. Dina konsép enol pointer méré catetan: Ieu ngandung harti yén euweuh tekanan dina sistem (atawa sagemblengna unloading) dina kasus respon pointer condong enol.
5. Nalika sistem (hareup inlet kembang minyak) boga tekanan tangtu, atawa malah nilai leutik, lajeng pointer ngabogaan bacaan tangtu.

Kode Pesenan Indikator Aliran Minyak Pelumas YXQ

HS-YXQ-10*
(1)(2)(3)(4)

(1) HS = Ku Industri Hudsun
(2) YXQ = Minyak Gajih Lubricating Indikator
(3) Ukuran Indikator (Tingali bagan di handap)
(4) Kanggo Inpormasi Salajengna

Pelumas Aliran Minyak Indikator YXQ Series Data Téknis Jeung Dimensi

YXQ Lubricating Minyak Aliran Indikator Dimensi
modelUkuran (mm)Max. Tekanan
(MPa)
hubunganLDHhBD1Sbeurat
(kg)
YXQ-10100.4G3 / 81368071307547.3412.1
YXQ-15150.4G1 / 21368071307547.3412.1
YXQ-20200.4G3 / 41368071307552473.5
YXQ-25250.4G116010096358560523.8
YXQ-32320.4G11 / 4160100101408566584.2
YXQ-40400.4G11 / 2190110101459076664.5
YXQ-50500.4G2200110112509092804.8
YXQ-80800.4Flange DN8026017019080~ 140200200~ 9.8