Distributor Pelincir VW Series - Distributor Pelumas Garis Ganda, Distributor Pelumas sareng Minyak

produk:  VW Lubricat Distributor, Gajih jeung Minyak Distributor
Kauntungan Produk:
1. Sadia pikeun sistem lubrication kalawan tekanan kerja 20Mpa
2. Laju aliran kaluaran ti 0.03mL/stroke ka 5.0mL/stroke kalawan adjustable
3. port outlet ti 2 No. nepi ka 10nos. pikeun pilihan, dilengkepan sistem lubrication terpusat

Distributor pelumas séri VW nyaéta distributor pelumas tipe garis ganda, nganggo médium salaku gajih atanapi minyak distributor pelumas. The VW runtuyan lubricate distributor dirancang pikeun dua garis gajih sistem lubrication terpusat mana max. tekanan operasi teu ngaleuwihan 20Mpa. Aya dua pipa anu nyayogikeun gajih atanapi minyak sacara ganti dina tekanan anu luhur, aliran cairan dikontrol ku gerakan piston distributor ka unggal titik tuang, pikeun ngarengsekeun distribusi kuantitatif gajih ka titik lubrication.

Pelumas distributor runtuyan VW geus sadia pikeun ngalir gajih atawa minyak kaluar ti luhur jeung ka handap sisi distributor, positip jeung négatif Peta piston nu, mungguh nyoco gajih ti port outlet lokasina di sisi luhur jeung handap sisi distributor VW. Pelumas distributor runtuyan VW dilengkepan indikator observasi sarta sadia pikeun pariksa kaayaan operasi normal bari rod indikator luhur jeung ka handap gawe, distributor pelumas ieu ogé bisa disaluyukeun ku screw dina rentang dieusian pikeun gampang nyaluyukeun kaluaran volume gajih. .

Distributor pelumas VW Series Kaayaan Gawé:
1. Média anu ditangtukeun kedah dianggo dina lingkungan anu ditangtukeun.
2. distributor pelumas kudu dilengkepan panutup pelindung dipasang dina lebu, kalembaban, lingkungan kasar.
3. The screw adjustment tina volume dahar gajih kudu disaluyukeun nalika rod indikator retracted, sarta tighten nu screw Ngonci sanggeus adjustment.
4. Dina distributor luhur jeung ka handap antara outlet gajih pakait digabungkeun jeung gajih kaluar tina struktur, ngarobah nos ganjil. palabuhan gajih, ngaco kaluar baud dina liang bari operasi, nyolok dina port kalawan R1 / 4 "baud lamun port outlet teu perlu make.
5. Beungeut ningkatna jeung distributor pelumas kudu lemes, pamasangan bolts teu kudu ketat teuing, ku kituna teu mangaruhan operasi normal.

Kode pesenan Distributor pelumas VW Series

VW-10-2*
(1)(2)(3)(4)

(1) Jinis dasar = VW Series Dual Line ngadistribusikaeun klep, Distributor gajih
(2) ukuran=10; 30; 50 Pilihan
(3) Palabuhan Discharging = 2 / 4 / 6 / 8 / 10 Pilihan
(4) * = Kanggo inpo nu salajengna

Pelumas Distributor VW Series Data Téknis

modelMax. TekananTekanan RetakVolume ml/cyc.Volume ku adj. screw per babak
VW-1020MPa≤1.5MPa0.03-0.30.03ml
VW-30≤1.2MPa0.2-1.20.07ml
VW-50≤1.0MPa0.6-5.00.14ml

Catetan: sedeng lumaku nyaéta minyak lubricating kalawan viskositas teu kurang ti 265 (25 ℃, 150g) 1 / 10mm gajih (NLGI0 # ~ 1 #) atawa viskositas kelas leuwih gede ti N68; Suhu ambient nyaéta -10 ℃ ~ 80 ℃, Pikeun minyak pelumas, éta tiasa dianggo dina tekanan 10MPa.

Distributor pelumas VW Dimensi Instalasi

Dimensi Distributor pelumas VW
modelABCDEFGHJKLMNPQRSTUVXY
VW-10386388113/608833383926.546251922477297/8Rc1 / 87
VW-3048801121441766010133383926.546322427599112315510.5Rc1 / 49
VW-505087124161/79135.550.55748305737252966103140/10.5Rc1 / 49