vskh

produk: VSKH-KR gajih pelumas Distributor
Kauntungan Produk:
1. Maks. tekanan operasi nepi ka 40Mpa
2. Dual garis gajih dahar lubrication, indikator dilengkepan
3. adjustment volume gajih geus sadia, ti 0 mun 1.5ml / stroke

Palabuhan outlet tina distributor pelumas VSKH-KR lokasina di luhur jeung handap sisi distributor, discharging gajih ti kadua sisi palabuhan outlet nalika piston ngalir Peta positif jeung negatif. distributor pelumas VSKH-KR téh bisa niténan operasi divider gajih langsung ti rod indikator, sarta nyaluyukeun volume gajih nyoco kana rentang dieusian ku screw adjustment.

Pelumas distributor runtuyan VSKH-KR geus sadia pikeun pamakéan dina dua-garis gajih sistem lubrication terpusat kalawan tekanan nominal 40M Pa. Ieu suplai gajih ku tube gajih garis ganda Alternatipna, tekanan gajih langsung mindahkeun piston distributor jeung ngadalikeun Peta na pikeun mindahkeun gajih ka unggal titik lubrications kuantitatif distribusi gajih.

Kode pesenan Distributor pelumas VSKH-KR Series

VSKH2-KR*
(1)(2)(3)(4)

(1) Jinis dasar = VSKH runtuyan Lubricant Distributor
(2) Palabuhan Discharging = 2 / 4 / 6/8 Pilihan
(3) KR = Kalayan Indikator
(4) * = Kanggo inpo nu salajengna

Pelumas Distributor VSKH-KR Series Data Téknis

modelMax. TekananTekanan RetakJilid Dahar gajihAdj. Volume per cyc.
VSKH2 / 4/6/8-KR40Mpa/400Bar1.5Mpa0 ~ 1.5 ml / stroke0.05mL

Distributor pelumas VSKH-KR Dimensi Instalasi

Lubricant-Distributor-VSKH-KR-diménsi
model VSKH2-KR VSKH4-KR VSKH6-KR VSKH8-KR
 L1 52 80 108 136
 L2 36 64 92 120