Unsur Pompa Lincoln

barang: Unsur Pompa Lincoln
Kauntungan Produk:
1. Unsur pompa pikeun Lincoln lubrication pompa gajih
2. Threaded baku pikeun gampang ngagantian pompa Lincoln, 1 taun jaminan kawates
3. Persis stroke pangiriman piston, mastikeun dimensi kabugaran antara komponén

 

Lincoln pompa Unsur Bubuka

Unsur pompa lincoln dirancang pikeun cocog sareng unsur pompa gajih lubrication Lincoln, pikeun ngagentos sareng ngajaga pompa gajih na.

Punten parios gambar di handap ieu ngeunaan prinsip unsur pompa Lincoln anu nunjukkeun yén saendeng didorong ku motor listrik, piston unsur pompa bakal beroperasi sapertos di handap dua tahap:

  • Pelumas disedot ngaliwatan reservoir gajih bari piston ditarik ka sisi kénca chamber unsur.
  • pelumas ieu dispensed ngaliwatan chamber unsur pikeun tiap titik sambungan lubrication via distributor pelumas.

Lincoln-Pompa-Unsur-Prinsip
1. Éséntrik; 2. Piston; 3. Cinyusu; 4. Pariksa klep

Lincoln Pompa Unsur urutan Code

HS-LKGAME-M*
(1)(2)(3)(4)

(1) nu ngasilkeun = Industri Hudsun
(2) LKGAME = Unsur Pompa Lincoln
(3) M Utas = M22x1.5
(4) * = Kanggo inpo nu salajengna

Struktur Batin Pompa Lincoln

Struktur Batin Unsur Pompa Lincoln
1. Piston; 2. Balik Spring; 3. Pariksa klep

Lincoln Pompa Unsur Dimensi

Lincoln Pompa Unsur Dimensi