LBZ Series nangtung Unit Pompa Gear

barang: Unit Pompa Gear Instalasi LBZ nangtung
Kauntungan Produk:
1. Maks. operasi nepi ka 0.63 Mpa
2. 6 Jenis pompa gear pilihan, dilengkepan motor listrik
3. Pikeun sagala rupa kaayaan gawé industri, sadia pikeun ngagantian

Pompa tekanan: Nepi ka 6.30 Mpabar
Kontrol metoda: Listrik listrik
aplikasi Hidrolik & Lubrication parabot
Sambungan tipe:Pamasangan nangtung
Kontrol metoda: listrik
Bagian Nomer .: HS-LBZ Series
Beurat perkiraan: Mangga parios tablet Data Téknis di handap
KODE HS: 84122990.90
Bagian Nomer .:  
Bagian nu patali:

LBZ nangtung Power Gear pompa Unit Bubuka

Pompa gear nangtung LBZ Series sareng motor listrik, anu dianggo pikeun sagala rupa alat pelumasan industri anu béda, sistem pelumas, unit pompa minyak gear nangtung ieu pikeun ngirimkeun minyak pelumas ogé tiasa dianggo salaku sistem transmisi kakuatan hidrolik atanapi salaku cairan pelumas non-corrosive. sedeng. Pompa gear nangtung LBZ sayogi pikeun pelumas industri atanapi minyak hidrolik tina médium anu cocog anu gaduh viskositas N22 dugi ka N46 (cocog sareng SO VG22-VG460).

LBZ Vertikal Power Gear Pump Unit Ordering Code & Data Téknis

HS-LBZ-16-1.1*
(1)(2)(3)(4)(5)

(1) HS = Ku Industri Hudsun
(2) LBZ = LBZ nangtung Power Gear Pompa Unit
(3) Gear Pump Laju Aliran = 16 L/min. (Tingali tabél di handap)
(4) Daya Motor Listrik = 1.1Kw (Tingali tabél di handap)
(5) Kanggo Inpormasi Salajengna

modelTekanan Nominal
(MPa)
Pompa GirListrik Unpadbeurat

(kg)

modelNominal (Aliran/mnt)Nyeuseup

(Mm)

modelKakuatan (KW)
LBZ-160.63CB-B1616500Y90S-4-B51.1042
LBZ-25CB-B252543
LBZ-40CB-B4040Y100L1-4-B52.2065
LBZ-63CB-B636367
LBZ-100CB-B100100Y112M1-4-B54.0099
LBZ-125CB-B125125100

LBZ Vertical Power Gear Pump Unit Dimensi Umum:

LBZ Gear Pump Unit Instalasi Dimensi

modeldd1d2d3d4AbLHH1
LBZ-16G3 / 4 "G3 / 4 "111652005032155460282
LBZ-25468
LBZ-40G1 "G3 / 4 "152152505534180528336
LBZ-63540
LBZ-100G1 1 / 4 "G1 "152152506536210615356
LBZ-125622