kw lubrication dual-garis distributor

produk: KW Dual Line Distributor
Kauntungan Produk:
1. Dua garis gajih nyoco lubrication distributor jeung tekanan 20Mpa
2. 5 Jenis palabuhan outlet pikeun pilihan pilihan
3. Indikator ditingali tur gampang grease volume adjustable

KW Series Fungsi Bubuka

Distributor garis ganda KW séri dipaké pikeun sistem lubrication terpusat dual garis kalawan max. tekanan kerja 200bar, ngaliwatan piston di chamber of KW distributor garis ganda pikeun ngadistribusikaeun gajih atawa minyak langsung ka unggal lubrication diperlukeun titik jeung gajih atawa minyak geus disadiakeun ku dua pipa ganti dina tekanan Sistim.

Aya palabuhan outlet dirancang dina hareup jeung sisi luhur jeung handap runtuyan KW distributor garis ganda salaku outlet gajih dua arah. Outlet baris luhur hareup runtuyan KW pakait jeung sisi luhur outlet jeung hareup handap baris outlet pakait jeung sisi handap outlet gumantung kana pipa diperlukeun pikeun pilihan.

Distributor garis KW Dual tiasa nyayogikeun gajih atanapi minyak sakali ti sisi luhur sareng handap nalika piston maju sareng mundur. Distributor garis ganda KW cocog pikeun ningkatkeun jumlah gajih atanapi tuang minyak pikeun ngarobih jumlah gajih ganjil, luhur sareng handap anu cocog sareng outlet minyak ogé gaduh kombinasi struktur, ngan ku ngahapus baud di palabuhan outlet sareng plugged ku Rc1/4 baud. Distributor garis ganda KW séri tiasa langsung katingali tina rod indikator pikeun ningali karya distributor, tapi ogé ku nyaluyukeun screw dina rentang anu ditangtukeun pikeun gampang nyaluyukeun jumlah gajih / minyak ka unggal outlet.

Kode Order of KW Series

KW-36
(1)(2)(3)

(1) Tipe dasar = KW runtuyan distributor garis Dual
(2) Ukuran = 2 / 3 / 4 / 5
(3) Jumlah discharging (Outlet) = 2 palabuhan / 4 palabuhan / 6 palabuhan / 8 palabuhan / 10 palabuhan

KW Series Data Téknis

model:
KW-2 / 4 / 6 / 8 runtuyan Dual Line Distributor
Output Dahar Port:
Dua (2; 4; 6; 8; 10 pilihan) palabuhan
Bahan atah:
– Beusi tuang (Standar, mangga ngahubungan kami pikeun bahan séjén)
– 45# Kakuatan luhur baja karbon (Opsional)
Tekanan Migawe:
Max. tekanan operasi: 200bar / 2900psi (Cast beusi)
Tekanan ngamimitian:
Crackin di: 18bar / 261psi

Sambungan Ulir Jalur Pasokan:
Rc3 / 8
Sambungan Ulir Jalur Dahar:
Rc 1/4, Rc 1/8
Nyaluyukeun aliran ku unggal péngkolan
0.04cm3 ~ 0.15 cm3
Jumlah Karugian
0.10cm3 ~ 5.0 cm3
Treatment beungeut:
Séng plated atanapi nikel plated mangga konsultasi kami pikeun sagala sarat husus
Kuantitas Orde minimum:
Mangga konsultasi kami
Tempat Asal:
Cina

Data Téknis tina séri distributor garis ganda KW:

modelOutlet No.Volume Dahar / StrokeAdj. per rotasi screwtekenan gawebeurat
minggu 2220.1 ~ 0.6ml0.04ml200Bar0.7kg
minggu 2440.1 ~ 0.6ml0.04ml1.1kg
minggu 2660.1 ~ 0.6ml0.04ml1.5kg
minggu 2880.1 ~ 0.6ml0.04ml1.9kg
minggu 3220.2 ~ 1.2ml0.06ml1.5kg
minggu 3440.2 ~ 1.2ml0.06ml2.5kg
minggu 3660.2 ~ 1.2ml0.06ml3.5kg
minggu 3880.2 ~ 1.2ml0.06ml4.5kg
minggu 310100.2 ~ 1.2ml0.06ml5.5kg
minggu 4220.6 ~ 2.5ml0.10ml1.5kg
minggu 4440.6 ~ 2.5ml0.10ml2.5kg
minggu 4660.6 ~ 2.5ml0.10ml3.5kg
minggu 4880.6 ~ 2.5ml0.10ml4.5kg
minggu 5221.2 ~ 5.0ml0.15ml1.5kg
minggu 5441.2 ~ 5.0ml0.15ml2.5kg
minggu 5661.2 ~ 5.0ml0.15ml3.5kg
minggu 5881.2 ~ 5.0ml0.15ml4.5kg

Catetan: Pamakéan penetrasi congcot sedeng teu kurang ti 295 (25 ℃, 150g) 1 / 10mm gajih (NLGI0 # 1 #) atawa kelas viskositas leuwih gede ti N68 minyak lubricating; pamakéan hawa ambient -10 ℃ ~ 80 ℃; tekanan gawé téh handap 100bar lamun minyak sakumaha sedeng.

KW Series Instalasi Dimensi

kw lubrication dual-garis distributor Dimensi
modelABCCCDEFGGGHIJKKK
runtuyan KW-2027202020406794121/821.54032.519
runtuyan KW-303218242245761081401721227544430
runtuyan KW-40321824224576108140/1227544430
runtuyan KW-50321824224576108140/1227544430
modelLLLMNPQRSTUWXYZ
runtuyan KW-2033165483277265380107/Rc1 / 8Rc3 / 87
runtuyan KW-30571979116527316294126158Rc1 / 4Rc3 / 89
runtuyan KW-40571979129527316294126/Rc1 / 4Rc3 / 89
runtuyan KW-50571979132527316294126/Rc1 / 4Rc3 / 89