Distributor kutang ZP-A, ZP-B Series

produk: Distributor Progresif JPQ-K (ZP) Series, Distributor Progresif Pelumasan Pikeun Sistem Pelumasan Tengah
Kauntungan Produk:
1. Volume dahar ti 0.07 mun ml / stroke pilihan
2. JPQ-K, runtuyan ZP pikeun sarat volume dahar béda, max. tekanan nepi ka 160bar
3. Volume ditandaan dina unggal ruas pikeun ngagantian atawa repairing, gampang pangropéa

Kode Sarua Jeung ZP & JPQ-K:
ZP-A = JPQ1-K
ZP-B = JPQ2-K
ZP-C = JPQ3-K
ZP-D = JPQ4-K

Distributor séri JPQ-K (ZP) nyaéta divider pelumasan kutang, anu diwangun ku langkung ti 3 sapotong bagéan individu, disegel sareng dirakit babarengan. Unggal distributor terpadu diwangun ku bagean luhur (A), bagean tengah (M) jeung bagean tungtung (E). Potongan minimum bagean tengah kedah henteu kirang ti 3 lembar, tambahan kana bagian luhur sareng tungtung masing-masing, sedengkeun max. Jumlah bagéan tengah kudu 10 lembar contona.

Di handap 3 bagéan kudu dipasang salaku susunan dasar:JPQ-K-ZP Bagéan

A Bagéan nyaéta Bagéan Awal
Bagéan M nyaeta Segmen Medium
Bagian E nyaéta Bagéan Akhir

Upami aya tambihan jumlah titik pelumasan atanapi volume pelumas anu diperyogikeun pikeun ningkat, éta sayogi pikeun ngahijikeun bagean salajengna (sambungan kamar jero), atanapi ku nambihan blok gabungan atanapi dihubungkeun sareng majalengka janten hiji outlet (Jalur suplai diblokir nyaéta teu kenging).

Séri JPQ-K (ZP) distributor progresif tiasa ngahijikeun dumasar kana jumlah sarat gajih pikeun titik lubrikasi anu béda sareng jumlah titik pelumasan.
Upami sistem pelumasan sentral peryogi seueur titik pelumasan atanapi titik pelumasan didesentralisasi, volume dua tingkat atanapi volume tuang tilu anu sayogi pikeun nyayogikeun minyak atanapi gajih dina garis kutang ka titik pelumas. (Volume dua tingkat sering pikeun sedeng minyak, sareng volume tuang gajih biasana pikeun sedeng gajih).
Indikator sirkulasi sareng séri distributor JPQ-K (ZP) progresif tiasa dilengkepan pikeun ngawas status operasi sistem pelumasan (opsional). Indikator over-tekanan atanapi klep kaamanan tiasa dilengkepan pikeun nunjukkeun kaleuleuwihan pelumasan.

Kode Order of Progressive Distributor JPQ-K (ZP) Series

HS-6JPQ1,2,3,4 -K (ZP-A, B, C, D)-2-K / 0.2--
(1)(2)(3)(4)(5) (6) (7) (8)

(1) nu ngasilkeun = Industri Hudsun
(2) Outlet Dahar nomer = 6~ 24 Pilihan
(3) Tipe Distributor = ZP-A (JPQ1-K), ZP-B (JPQ2-K), ZP-C (JPQ3-K), ZP-D (JPQ4-K) Distributor Progresif
(4) Nomer ruas = 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10 Pilihan
(5) Tekanan Nominal K=16MPa(2,320PSI)
(6) Volume dahar: ZP-A: 0.07ml / stroke; 0.1ml / stroke; 0.2ml / stroke; 0.3 ml / stroke ; ZP-B: 0.5ml/stroke; 1.2ml / stroke; 2.0ml / stroke
ZP-C: 0.07ml/stroke; 0.1ml / stroke; 0.2ml / stroke; 0.3 ml / stroke ; ZP-D: 0.5ml/stroke; 1.2ml / stroke; 2.0ml / stroke
(7) Leungitkeun: Tanpa Switch Limited;  L= Jeung Switch Limited
(8) Leungitkeun: Tanpa Indikator Over-tekanan;  P= Kalayan Indikator Over-Pressure

Progresif Distributor JPQ-K (ZP) Series Data Téknis

modelVolume per outlet

(ml/stroke)

Tekanan Retak

(Kafe)

Bagéan Tengah No.Outlet No.Max. Tekanan Gawé (Bar)
JPQ1-K (ZP-A)0.07, 0.1, 0.2, 0.3≤103 ~ 126 ~ 24160
JPQ2-K (ZP-B)0.5, 1.2, 2.03 ~ 126 ~ 24
JPQ3-K (ZP-C)0.07, 0.1, 0.2, 0.34 ~ 86 ~ 14
JPQ4-K (ZP-D)0.5, 1.2, 2.04 ~ 86 ~ 14

Lubrication Distributor JPQ-K (ZP) Fungsi Operasi

Distributor kutang ZP-A / B-fungsi

Grease dipencet kana chamber piston ngaliwatan saluran inlet, ngadorong unggal piston tartib.
Gambar A: Piston A ngalir, sarta mencét gajih ka nos. 6 outlet.
Gambar B: Piston M gerak, sarta mencét gajih ka no. 1 outlet.

Distributor kutang ZP-A / B-fungsi

Ngagambar C: Piston E ngalir, sarta mencét gajih ka nos. 2 outlet.
Ngagambar D: Piston A ngalir, sarta mencét gajih ka nos. 3 outlet.

Distributor kutang ZP-A / B-fungsi

Ngagambar E: Piston M gerak, sarta mencét gajih ka no. 4 outlet
Gambar F: Piston E gerak, sarta mencét gajih ka no. 5 outlet

Distributor Progresif JPQ1-K; JPQ3-K (ZP-A; ZP-C) Dimensi instalasi

Distributor Progresif ZP-A-Diménsi
Outlet No.681012141618202224
Bagéan No.3456789101112
H (mm)48648096112128144160176192
Beurat (Kg)0.901.201.501.702.02.302.502.803.13.3

Distributor Progresif JPQ2-K (ZP-B) I Dimensi Instalasi

Distributor Progresif ZP-B-Diménsi
Outlet No.681012141618202224
Bagéan No.3456789101112
H (mm)75100125150175200225250275300
Beurat (Kg)3.54.55.56.57.58.59.510.511.512.5