barang: DXF Hydraulic Cék klep 
Kauntungan Produk:
1. Aplikasi pikeun minyak hidrolik, hiji cara diblokir klep
2. Maks. tekanan operasi nepi ka 0.8Mpa / 80bar
3. Genep ukuran diaméterna pikeun pilihan, instalasi nangtung wungkul

 

Klep cek minyak hidrolik vertikal runtuyan DXF dipaké pikeun minyak hidrolik, cek hiji jalan, sambungan threaded nangtung klep terasing, biasana dipasang di hareup pompa hidrolik ngajaga pompa atawa dina garis balik minyak guna nyegah aliran balik minyak.

Klep cek minyak hidrolik Klep DXF mangrupikeun aliran gratis sareng jalan oposisi diblokir, maksimal. operasi klep nyaeta 0.8Mpa, keur kerja sedeng viskositas kelas N22 ~ N460.

Kode Pesenan Klep Cek Minyak Hidrolik Seri DXF

HS-DXF-10C*
(1)(2)(3)(4)(5)

(1) HS = Ku Industri Hudsun
(2) DXF = Klep Cék Minyak Hidrolik DXF
(3) ukuran = 10(10mm), tingali bagan di handap
(4) C = Beusi tuang ; S = Stainless Steel
(5) = Kanggo inpormasi salajengna

Minyak Hidrolik Cék Klep DXF Data Téknis & Dimensi

modelDinten.Max. TekanandDHH1Abeurat
DXF-1010mm0.8MPaG3 / 8 ″4010030351.2kgs
DXF-1515mmG1 / 2 ″4011040321.2kgs
DXF-2525mmG1 ″5011545401.8kgs
DXF-3232mmG1 1/4 ″5512055452.0kgs
DXF-4040mmG1 1/2 ″6012055522.2kgs
DXF-5050mmG2 ″7512865683.4kgs

Vertikal Hydraulic Oil Cék klep DXF