Hydraulic Directional Control klep YHF RV Series

barang: YHF / RV Hidrolik arah Control klep
Kauntungan Produk:
1. Maks. operasi 200bar
2. Leungitna tekanan kirang dina pompa lubrication
3. Operasi kerja dipercaya, adjustment tekanan sénsitip.

Produk Dilengkapi:
keur DRB-L Pompa Lubrication Series:
DRB-L60Z-H, DRB-L60Y-H, DRB-L195Z-H, DRB-L195Y-H, DRB-L585Z-H

 

YHF,-RV-Hydraulic-Directional-Control-Prinsip KlepKlep kontrol arah hidrolik HF / RV dianggo pikeun pompa terpusat tipe ring listrik dina sistem pelumasan, pompa lubrication DRB-L grease kaluaran ganti tur nganteurkeun gajih atawa minyak kana dua pipa suplai utama, langsung pindah spool tina HF / RV hidrolik kontrol arah klep ku tekanan ti pipa utama. Tekanan prasetél arah hidrolik diidinan gampang disaluyukeun, struktur klep HF / RV basajan, operasi kerja anu dipercaya.

Prinsip Klep Kontrol Arah Hidrolik HF/RV:
– The port of T1 , T2, T3, T 4 nyambung ka outlet sarua jeung alat panyimpen minyak.
- The gajih atanapi minyak kaluaran ti pompa posisi 1 ieu fed ti port inlet S ngaliwatan spool klep MP utama kana gajih / suplai minyak pipe L1 (pipe line I) jeung tekanan passage tina pilot slide klep Pp dilarapkeun ka spool utama ditinggalkeun chamber. Pipa suplai minyak L2 dibuka ka tanki minyak ngaliwatan port T1.
- Tungtung pipa suplai minyak L1 disambungkeun ka port balik R1, sarta lamun tekanan dina tungtung ngaleuwihan tekanan presetting, pilot spool kadorong ka chamber katuhu.
– Posisi 2 pilot slide valve Pp pindah ka katuhu, sisi kénca klep spool utama Mp dibuka ka embung minyak via port T3, gajih kaluaran pompa dipencet ngalawan tungtung katuhu klep spool utama, kadorong ka sisi kénca. Kontak dina uas indikator tina klep spool panarajangan stroke switch LS sarta ngirimkeun sinyal ka kabinet kontrol pikeun ngeureunkeun pompa nu.
- Posisi 3 klep slide utama Mp dipindahkeun ka kénca, pikeun ngalengkepan aksi switch arah, kaluaran pompa gajih deui ku klep slide utama dikirim ka pipa suplai mains L2 (pipe Ⅱ), pipa suplai minyak L1 kana gajih / reservoir minyak ngaliwatan port T2.

HF/RV Hidrolik Directional Control Valve Pamakéan:
- Klep YHF-L1 dipasangan kana pompa lubrication DRB-L kalayan laju aliran 585 mL / mnt sareng dipasang dina pelat dasar. Klep - YHF-L2 dipasangan kana pompa pelumasan DRB-L kalayan laju aliran 60 sareng 195 mL / mnt.
-YHF-L1-tipe klep adjustment screw dextral kanaékan tekanan, kénca péngkolan handap tekanan. YHF-L2-tipe klep-leungeun katuhu set tekanan handap, kanaékan kénca-dibikeun.
- Nalika nyabut klep YHL-L2 tina pompa lubrication DRB-L jeung nyoplokkeun panutup tina klep YHF-L1, nyetel release screw adjustment lengkep.

Kode pesenan klep kontrol arah hidrolik YHF / RV Series

HS-YHF (RV)-L-1*
(1)(2)(3)(4)(5)

(1) HS = Ku Industri Hudsun
(2) YHF (RV) = Hidrolik arah Control klep YHF / RV Series
(3) L= tekanan Max 20Mpa/200bar
(4) runtuyan No.
(5) Kanggo Inpormasi Salajengna

Hydraulic Directional Control klep YHF / RV Series Data Téknis

modelMax. TekananAdj. TekananAdj. Rentang tekananLeungitna tekananSambungan Pipabeurat
YHF-L1 (RV-3)200Bar50Bar30 ~ 60Bar17Rc3446.5kg
YHF-L2(RV-4U)2.7M16x1.57kg

Hydraulic Directional Control klep YHF-L1 / RV-3 Dimensi

AVE Oil Air Lubrication Mixing Valve sareng Air Air Divider Dimensions

Daptar Bagian YHF-L1:
1: Pipa I jeung port outlet Rc3/4; 2: Pipa II kalawan port outlet Rc3/4; 3: Gajih gudang konektor port Rc3/4
4: Rc3/4 Screw baud x2; 5: Pompa sambungan Rc3/4; 6: liang instalasi 4-Φ14; 7: Tekanan adj. screw
8: Pipa I kalawan balik port Rc3/4; 9: Pipa II kalawan port outlet Rc3/4

Hydraulic Directional Control klep YHF-L2 / RV-4U Dimensi

AVE Oil Air Lubrication Mixing Valve sareng Air Air Divider Dimensions

Daptar Bagian YHF-L2:
1: port cek tekanan dina pipa balik Rc1/4; 2: Tekanan adj. screw ; 3: Kasalametan klep instalasi port 4-M8
4: Pipa I jeung port outlet M16x1.5; 5: Pipa I jeung port mulang M16x1.5; 6: Pipa II kalawan port balik M16x1.5;
7: Pipa II sareng port outlet M16x1.5; 8: liang instalasi 4-Φ14; 9: Screw colokan pikeun Anti-balik tekanan Rc1 / 4