HL cecekelan minyak gajih pompa

barang: HL cecekelan Minyak Grease Lubrication Pompa
Kauntungan Produk:
1. Pilih ring sealing diimpor, teu gampang bocor minyak.
2. posisi cecekelan dijieunna tina bahan husus, teu gampang pikeun megatkeun.
3. Operasi dipercaya, hirup layanan deui, harga kalapa

HL Minyak gajih Lubrication pompa bubuka

Pompa lubrication minyak HL Series loba dipaké dina mesin CNC, puseur machining, garis produksi jeung parabot mesin, forging, tékstil, plastik, karét, pertambangan, metallurgy, konstruksi, percetakan, kimia, farmasi, foundry, kadaharan jeung industri lianna tina mékanis. alat-alat jeung bubuka sistem lubrication parabot mékanis jeung alat.
HL Series pompa minyak gajih lubrication mangrupakeun tipe piston operasi manual, minyak grease lubrication pompa. Nalika cecekelan pompa ditarik, tekanan bakal mimiti luhur pikeun nyorong gajih atanapi minyak disimpen dina chamber pompa ka titik lubrication. Nalika gagangna dileupaskeun, piston bakal nyerep gajih atanapi minyak kana kamar pompa ku gaya cinyusu.
HL Series Minyak Grease Lubrication Pompa Aplikasi:
Pompa lube ieu tiasa digabungkeun sareng distributor throttle pikeun ngabentuk sistem pelumasan. Lemes atanapi viskositas minyak anu disarankeun nyaéta N20-N1000.

HL Tunggal jeung Dual outlet nanganan Minyak Minyak Pompa
HL06 outlet Tunggal nanganan Minyak Minyak Pompa
HL06 Dual outlet nanganan Minyak Minyak Pompa
HL08 outlet Tunggal nanganan Minyak Minyak Pompa
HL08 Dual outlet nanganan Minyak Minyak Pompa
HL cecekelan Minyak Gajih Pompa Bagian

HL Minyak Gajih Lubrication Pompa Ordering Code

HS-HL06 / 08-S4*
(1)(2)(3)(4)(5)(6)

(1) HS = Ku Industri Hudsun
(2) HL = HL Series Minyak Gajih Lubrication Pompa
(3) 06 = Ukuran 06 Series ; 08 = Ukuran 08 Series
(4) S = Port Outlet Tunggal ; D = Dual Outlet Port
(5) 4= Ukuran konektor kuningan 4mm; 6= Ukuran konektor kuningan 6mm
(6) Kanggo Inpormasi Salajengna

HL06 Minyak gajih Lubrication Pompa Diménsi

HL06 cecekelan Minyak gajih Pompa Dimensi

HL08 Minyak gajih Lubrication Pompa Diménsi

HL08 cecekelan Minyak gajih Pompa Dimensi