produk: Minyak Grease Injector
Kauntungan Produk:
1. Minimized minyak atawa gajih leakage, Viton O-cingcin pikeun lubricates panas tinggi
2. Tekanan luhur nepi ka 250bar (3600PSI), kaluaran gajih minyak adjustable
3. Lengkep ngaganti ka SL-1, GL-1 injector sarta ditukeurkeun séjén pikeun brand séjén

Bagian Patali: Blok simpang

HL-1 Minyak Grease Injector Bubuka

The HL-1 grease injector dirancang pikeun nawiskeun jumlah nu tangtu minyak atawa gajih ka unggal titik lubrication persis, ku supplying garis gajih. Injector grease minyak ieu tiasa dipasang dina rohangan kerja anu alit, ngamungkinkeun jarak titik pelumasan anu langkung panjang atanapi langkung pondok. Ideally, éta sadia pikeun mesin atawa parabot dioperasikeun dina kaayaan kerja kasar. The HL-1 grease injector disebut oge langsung alat pangukuran garis tunggal pikeun alat lubrication. Hal ieu Powered na pressurized ku pompa lubrication nyorong lubricates ka unggal titik lubricating.

Kalayan pin anu dituduhkeun sacara visual, kaayaan pelumasan gajih minyak tiasa disaluyukeun dumasar kana kaayaan kerja anu béda-béda, ku nyaluyukeun screw supados kéngingkeun pelumasan anu leres. Injector grease minyak HL-1 kami bakal tiasa dipasang dina manifolds standar atanapi ngaropéa, anu perusahaan kami tiasa nyayogikeun saluyu sareng sababaraha syarat.

Injector grease minyak dirancang pikeun dianggo dina sababaraha jinis sistem pelumas kontrol otomatis, khususna pikeun mesin atanapi peralatan anu sesah dilumasi. Injector grease minyak nyangking genah anu saé pikeun para nasabah kusabab rupa-rupa aplikasi sareng pamasangan anu gampang.

HL-1 Minyak Grease Injector Ordering Code & Data Téknis

hl-1-G-C*
(1)(2)(3)(4)(5)

(1) HL = Ku Industri Hudsun
(2)  1= Series
(3) G=G Desain Tipe
(4) C =Bahan utama nyaéta Carbon Steel (Normal)
      S= Bahan utama nyaéta Stainless Steel
(5) Kanggo Inpormasi Salajengna

Tekanan Operasi Maksimum. . . . . . . 3500 psi (24 MPa, 241 bar)
Disarankeun Tekanan Operasi. . . . . 2500 psi (17 MPa, 172 bar)
Reset Tekanan . . . . . . . . . . . . . 600 psi (4.1 MPa, 41 bar)
Kaluaran pelumas. . . . .. 0.13-1.60cc (0.008-0.10 cu. in.)
Perlindungan Permukaan. . . ..Séng kalawan pérak chromed
Bagian Dibasahan. . . . . .Baja karbon, stainless steel, tambaga, fluoroelastomer
Cairan anu disarankeun. . . . . . . . . . NLGI #2 gajih turun ka 32 ° F (0 ° C)

HL-1 Minyak Gajih Injector "L" Tipe Desain Struktur

minyak-gajih-injectors-HL-1 L Tipe design

1. Nyaluyukeun Screw ; 2. Konci Nut
3. Piston Stop Plug; 4. Gasket
5. Tukang cuci ; 6. Viton O-cingcin
7. Majelis piston; 8. Majelis pas
9. Spring Plunger; 10. Spring Sean
11. Plunger ; 12. Viton Pacing
13. Inlet Disc ; 14. Bungkusan Viton
15. Tukang cuci ; 16. Gasket
17. Adaptor Bolt ; 18. nu ngaropea
19. Bungkusan Viton

HL-1 Minyak Gajih Injector "G" Tipe Desain Struktur

minyak-gajih-injector-HL-1 G Tipe design

1. Imah Injector ; 2. Nyaluyukeun Sekrup
3. Kacang konci; 4. Bungkusan Perumahan
5. Zerk pas ; 6. Gasket
7. Adaptor Bolt ; 8. Pin Indikator
9. Gasket ; 11. O-cingcin; 12. piston
13. cinyusu ; 15. Plunger
15. Tukang cuci ; 16. Gasket
17. Adaptor Bolt ; 18. nu ngaropea
19. Inlet Disc

HL-1 Minyak Grease Injector Tahap Operasi

Tahap Kahiji (Dina Waktu Reureuh)
Tahap kahiji nyaéta posisi normal tina injector HL-1, sedengkeun chamber discharge dieusian ku minyak, gajih, atawa pelumas asalna tina stroke saméméhna. Samentara éta, lega tina tekanan, leupaskeun cinyusu. Cinyusu tina injector HL-1 ngan ukur pikeun tujuan ngecas deui.
Klep inlet dibuka dina tekenan luhur ngasupkeun minyak atawa gajih, ngarahkeun pelumas ka chamber ukur dimana luhureun piston injector HL-1.

Tahap Operasi Injector Pelumas 1
HL-1 Lubricant Injector Operasi Tahap 2

Tahap Kadua (Tekanan sareng Pelumasan)
Tahap kadua ngawangun tekanan anu nyababkeun pelumas tekanan tinggi pikeun nyorong klep piston sareng ngabongkar saluran. Hal ieu ngamungkinkeun oli atawa gajih ngalir kana chamber ukur dina luhureun piston nu, forcing eta handap bari rod indikator retracts. Kamar pangukur ngeusian pelumas sareng pencét éta tina kamar ngaleupaskeun ngalangkungan port outlet salami waktos ieu.

Tahap Katilu (Saatos Lubricating Discharge)
Saatos piston injector ngalengkepan stroke na, tekanan nyorong plunger klep inlet ngaliwatan petikan na deui, shutting off pangakuan pelumas kana petikan samping saméméhna. Bari ngurangan gajih atawa minyak geus réngsé dina port outlet.
Piston injector sareng klep inlet tetep dina posisi normal dugi ka unggal titik pelumasan parantos disayogikeun pelumas ngaliwatan jalur suplai.

HL-1 Lubricant Injector Operasi Tahap 3
HL-1 Lubricant Injector Operasi Tahap 4

Tahap Kaopat (Leupaskeun Tekanan)
Nalika tekanan dina injector HL-1 subsides, spring expands sasuai, forcing klep inlet pindah, sahingga pikeun sambungan chamber petikan sarta ngurangan via port klep. Kusabab tekanan dina port suntik tina injector kudu ngurangan handap 4.1Mpa.
Nalika cinyusu terus ngalegaan, piston naék sareng nutup klep asup. Peta ieu muka port anu ngamungkinkeun minyak atawa gajih ngalir ti chamber luhur kana chamber ngurangan. Nalika jumlah pelumas anu pas parantos dialihkeun sareng tekanan diturunkeun, injektor HL-1 balik deui ka posisi kerja normalna janten siap pikeun waktos salajengna.

HL-1 Minyak Grease Injector Umum taram. Kalayan Manifold

Dimensi Injector pelumas
gambaranUkuran "A"Ukuran "B"
Injector, HL-1, Hiji PointN / A63.00mm
Injector, HL-1, Dua Titik76.00mm
Injector, HL-1, Tilu Titik31.70mm107.50mm
Injector, HL-1, Opat Point63.40mm139.00mm
Injector, HL-1, Lima Titik95.10mm170.50mm
Injector, HL-1, Genep Point126.80mm202.70mm