Pompa gajih tugas beurat SDRB-N Series

barang: SDRB-N Heavy Duty Electric Grease Lubrication Pump
Kauntungan Produk:
1. Gemuk nyoco aliran badag nepi ka 60mL / mnt., 195mL / mnt., 585mL / mnt. pilihan
2. Maks. tekanan gawé nepi ka 31.5Mpa / 315bar, kalawan 20L-90L grease reservoir
3. Tugas beurat motor listrik 0.37Kw, 0.75Kw, 1.50Kw, pilihan

Pompa gajih tugas beurat séri SDRB-N diwangun ku pompa lubrication, klep arah, reservoir gajih, pipa sareng asesoris. Aya dua pompa lubrication listrik dipasang dina dasar anu sarua, hiji ngoperasikeun normal jeung lianna salaku pompa cadangan, pompa dual téh bisa switched otomatis ku ngaganti pipa ngaliwatan klep arah sarta di Samentara éta, teu mangaruhan operasi normal tina lubrication. sistem. Garis ganda pompa lubrication gajih dikawasa ku kotak terminal listrik, pompa dual jalan sakaligus. Fitur tina pompa gajih tugas beurat SDRB-N nyaéta tekanan tinggi, laju aliran badag, angkutan gajih jarak jauh, kaamanan jeung operasi dipercaya.

Operasi Of Heavy Duty Grease Pump séri SDRB-N
Pompa gajih tugas beurat runtuyan SDRB-N kudu dipasang di jero rohangan, kirang lebu, Geter leutik, tempat garing, dibereskeun ku bolts jangkar dina yayasan, tempat gawe kudu cukup badag pikeun beroperasi pompa, suplai gajih gampang, inspeksi, disassembly na pangropéa téh sadayana kasempetan merenah.

Minyak pelumas (Minyak gear industri anu disarankeun N220) kedah ngeusian kotak gear sateuacan ngajalankeun pompa pelumasan, dugi ka tingkat minyak ngahontal posisi garis beureum. Saatos 200 jam operasi pompa lubrication umum, minyak lubricating dina kotak gear kudu diganti sanggeus unggal 2000 jam rutin diganti ku minyak anyar, minyak lubricating kudu salawasna dipariksa sarta shorten siklus ngagantian lamun aya deterioration minyak kapanggih.

Mesen Code of Heavy Duty Grease Pump SDRB-N Series

SDRB-N60L-20/0.37*
(1)(2)(3)(4)(5)(6)(7)


(1) SDRB 
= Beurat Kawajiban gajih pompa SDRB-N Series
(2) Maks. Tekanan: N = 31.5Mpa/315bar
(3) Laju Aliran Gajih = 60mL / mnt. (Punten Pariksa Tech. Di handap)
(4) L = Gelung
(5) Reservoir gajih= 20L (Punten Pariksa Tech. Di handap)
(6) Daya Motor= 0.37Kw (Punten Pariksa Tech. Di handap)
(7) * = Kanggo inpo nu salajengna

Kawajiban beurat Grease pompa SDRB-N Series Data Téknis

modelLaju Alirantekenan Tank Vol.pipahmotor dayaPenetrasi gajih (25 ℃, 150g) 1/10mmbeurat
SDRB-N60L60 ml / mnt31.5 MPa20Lloop0.37kW265-385405kgs
SDRB-N195L195 ml / mnt35L0.75kW512kgs
SDRB-N585L585 ml / mnt90L1.5kW975kgs

Kawajiban beurat Grease pompa SDRB-N Simbol Series

Kawajiban beurat Grease pompa SDRB simbol

Pompa gajih tugas beurat SDRB-N60L, SDRB-N195L Series Dimensi

Pompa gajih tugas beurat SDRB-N60L, SDRB-N195L dimensi
modelAA1BB1B1B2H1
SDRB-N60H1050351110010542961036598max
SDRB-N60H1050351110010542961036155min
SDRB-N195H1230503.5115011043101083670max
SDRB-N195H1230503.5115011043101083170min

Pompa gajih tugas beurat SDRB-N585L Series Dimensi

Pompa gajih tugas beurat SDRB-N585L dimensi