Leungeun Dioperasikeun Lube Pompa SGZ-7

produk: SGZ-8 Manual Grease Lube Pompa
Kauntungan Produk:
1. Manual dioperasikeun pompa lube, max. tekanan 10 Mpa
2. Kalawan volume 3.5L tina gajih embung jeung beurat lampu pikeun movable
3. Sadia pikeun kaayaan gawé frékuénsi lubrication low

Pompa pelumas anu dioperasikeun leungeun SGZ-7 Series nyaéta operasi manual, pompa lubrication grease kalayan indikator gajih, sareng mindahkeun ka unggal titik pelumas ku distributor lubrication, Pompa lubrication runtuyan SGZ-7 téh lolobana sadia pikeun garis dual sistem pelumasan. Pompa Lubrication SGZ-7 diidinan dianggo dina suhu ambient 0 ℃ ~ 40 ℃, pamakéan penetrasi gajih teu kurang ti 265 (25 ℃, 150g) 1/10mm.

Prinsip kerja tina Hand Dioperasikeun Lube Pompa SGZ-7 Series
Leungeun dioperasikeun lube pompa runtuyan SGZ-7 diwangun ku embung gajih, pompa piston, salah sahiji cara dipariksa klep na filter. Mencét atanapi ngadorong cecekelan pompa, ngajantenkeun piston jinis gear dipasang dina aci gear pikeun ngabales, nalika piston aya dina posisi katuhu ekstrim kénca-volume, ngaliwatan klep cek leungeun-dioperasikeun-lube-pompa-sgz-7-kerja-prinsipngaliwatan gajih klep dipencet kana pipa utama, nalika ngageser piston stroke tungtung, pikeun ngahontal posisi wates kénca ekstrim, sisi katuhu tina chamber piston ngageser geus embung gajih aya gajih kaeusi. Nalika piston ngageser lajeng ngalir ka katuhu, tungtung katuhu tina klep cek piston ngageser, klep ieu kadorong kana pipa utama, nu terus uas cecekelan, pompa bakal neruskeun ngabales gajih terus dipencet ka unggal grup kana minyak. .
Parobahan tina pipa gajih ieu switched ku manual reversing uas pikeun ngahontal tujuan maranéhanana, nalika reversing uas ieu diputer ka liang positioning, gajih pipa utama dahar gajih II, nalika reversing uas ieu diputer ka set béda jalma bit liang, Kuring grease ngaliwatan pipa utama dahar gajih. Pipa utama anu sanés waé pipa kaayaan I sareng pipa II ngabongkar dina komunikasi sareng waduk minyak.

Operasi Hand Dioperasikeun Lube Pompa SGZ-7 Series

  1. Leungeun dioperasikeun pompa lube SGZ-7 runtuyan kudu Dipasang dina ventilasi, lampu indoor, sagala instalasi outdoor kudu ditambahkeun kana hansip ngarupakeun pertahanan, sarta kudu mastikeun yén cecekelan bisa ngayun kalawan bébas. Tingkat gajih nunjukkeun sisi rod kudu boga spasi cukup pikeun rod indikator tingkat gajih bisa diperpanjang, tapi ogé gampang pikeun ngeusian gajih kana wadah embung.
  2. Manual lube pompa SGZ-7 kudu instalasi orientasi tegak, sarta fastened kalawan opat bolts M10 × 30. Sambungan tubing pompa jeung simpang jeung sistem piping utama kudu raket, tanpa leakage, teu diwenangkeun ngagunakeun AIDS minyak flax.
  3. Gajih ka di pompa lube manual SGZ-7 kudu disaring ku alat filter, dilarang pikeun nambahkeun gajih langsung tina panutup, nyegah kokotor atawa minyak jeung hawa campuran bakal ngabalukarkeun pompa teu bisa dipake neuleu, gajih kaeusi penetrasi teu kurang. ti 265 (25 ℃, 150g) 1 / 10mm.
  4. Sateuacan ngawitan, perhatikeun yén 50 # minyak mékanis kudu ditambahkeun kana gauge tekanan, dina urutan gajih kana gauge tekanan mangaruhan precision tampilan.
  5. Nalika cecekelan ditarik deui mudik, gajih bakal ditransferkeun ka pimp utama sistem lubrication, nalika sakabéh tekanan distributor dina lubrication naék kana standar. Pasokan gajih kedah dipareuman sareng gentos klep arah dina waktosna supados ngaleungitkeun tekanan dina pipa pelumas.

Mesen Code Of Hand Dioperasikeun Lube Pompa SGZ-7 Series

SGZ-7-4*
(1)(2)(3)(4)


(1) SGZ 
= Gajih Lube Pompa SGZ Series 
(2) Volume Dahar gajih = 8mL / stroke
(3) Reservoir gajih = 4L
(4) * = Kanggo inpo nu salajengna

Leungeun Dioperasikeun Lube Pompa SGZ-7 Series Data Téknis

modelMax. TekananDahar Vol.Port outletTank Vol.beurat
SGZ-710 Mpa7 ml/saeutik4 Henteu.3.5L24Kgs

Leungeun Dioperasikeun Lube Pompa SGZ-7 Dimensi Instalasi

Leungeun Dioperasikeun Lube Pompa SGZ-7 Dimensi Instalasi