Gajih Semprot klep PF-200

barang: PF Lubrication gajih semprot klep
Kauntungan Produk:
1. Maks. tekanan operasi nepi ka 10Mpa / 100bar
2. Jarak semprot nepi ka 200mm, kalawan diaméter semprot of 120mm
3. Ukuran leutik, respon gancang menyemprot gajih ka permukaan bagian

Klep semprot gajih PF nyaéta pelumas, kuantitatif gajih, klep semprot seragam ngadorong ku hawa pikeun menyemprot gajih ka permukaan bagian-bagian kerja sacara kuantitatif sareng merata pikeun ngajaga kahirupan jasa sareng fitur operasina anu kuat. Gajih semprot klep PF-200 runtuyan cocog pikeun lubrication of gears kabuka badag (kayaning ball mill, kiln usaha Rotary, excavator, blast tungku distributor, jsb) jeung tali kawat jeung ranté dina metallurgy, tambang, semén, industri kimia jeung industri papermaking. .
Catetan Sateuacan Ngagunakeun PF Series Grease Spray Valve:
1. Pamakéan gajih kudu disaring, tékstur seragam, sarta dina dibekelan tina penetrasi congcot jeung rentang kelas viskositas pamakéan.
2. Pipa inlet hawa kudu disetel ka hawa tilu lembar, pikeun mastikeun hawa bersih, garing, tekanan nilai.
3. Hawa teu diwenangkeun asup kana tube gajih, ku kituna teu mangaruhan semprot.

Kode Pesenan Grease Spray Valve PF Series

HS-PF-200*
(1)(2)(3)(4)

(1) HS = Ku Industri Hudsun
(2) PF = Gajih semprot klep PF Series
(3) Jarak semprot = 200 mm
(4) * = Kanggo inpormasi salajengna

Gajih semprot klep PF Series Data Téknis

modelMax. TekananJarak semprotSemprot anjeunna.Abdi. SemprotMnt.
tekenan
hawa
tekenan
Konsumsi hawabeurat
PF-20010Mpa200mm120mm1.5mL1.5Mpa0.5Mpa380L / mnt0.7kgs

Grease Spray klep PF-200 Dimensi instalasi

Grease Spray klep PF-200 dimensi