Gajih Solenoid arah klep DF / SV

barang: DF, SV Gajih Solenoid arah klep 
Kauntungan Produk:
1. 4/3 solenoid kontrol klep arah
2. Maks. operasi tekanan nepi ka 20Mpa / 200bar
3. solenoid kuat sarta klep dipercaya, ngajamin unggal aksi switching.

Kode Sarua Jeung DF & SV:
- 34DF-L2 (SV-32)
- 23DF-L1 (SV-31)

Gajih solenoid arah klep DF, runtuyan SV dipaké pikeun tipe terminal listrik sistem lubrication terpusat, narima switching tunggal ti kotak kontrol listrik dikawasa ku klep kontrol tekanan guna ngadalikeun solenoid solenoid arah DF, SV klep pikeun ngahontal dua minyak utama. pipa anu tanggung jawab pikeun suplai gajih alternatif.

Gajih solenoid arah klep DF, runtuyan SV dipaké struktur cylindrical, ku kituna klep muka jeung nutup pageuh, pikeun ngajaga tekanan tinggi pikeun lila tanpa leakage. Pamakéan solenoid kuat sareng panyangga cinyusu, ngajantenkeun tindakan gentos langkung dipercaya.

Prinsip Kerja Of Grease Solenoid Directional Valve DF/SV Series
Posisi 1:
Rengse of supplying minyak, solenoid "a" na solenoid "b" dina Powered off.And kaayaan demagnetization, port inlet minyak ditutup, pompa lubrication teu jalan. Dina posisi ieu, dua pipa suplai minyak utama dibuka kana tanki minyak.

Posisi 2:
Nalika ngamimitian pompa, kakuatan solenoid "a" sareng dina kaayaan magnetisasi, gajih atanapi minyak tina kaluaran pompa ditransfer ku port A ka pipa suplai utama minyak / minyak L1, pipa utama L2 masih kabuka pikeun gajih / reservoir minyak.

Posisi 3:
Klep kontrol tekanan dipasang dina tungtung pipa suplai utama, sedengkeun tekanan dina tungtung pipa utama L1 ngaleuwihan tekanan set tina klep kontrol tekanan, ngadorong spool ka posisi anu leres.

Posisi 4:
Nalika spool pindah ka posisi katuhu, tarik linkage kalawan sirah kontak na ka kénca, sangkan wates switch LS-1 dina kaayaan disambungkeun, ngirim sinyal ka kabinet kontrol, dina urutan solenoid "a" kakuatan on, nu pompa eureun gawé, datang deui ka posisi S-1.
Nalika gajih / minyak dahar dina waktos salajengna, éta solenoid "b" kakuatan on, gajih / minyak ditransferkeun ka pipa suplai utama L2 ku port B, klep kontrol tekanan ngadalikeun switch perjalanan dina kaayaan pareum.

Gajih-Solenoid-Directional-klep-DFSV-fungsi

Mesen Code of gajih Solenoid arah klep DF / SV Series

HS-34DF-L2*
(1)(2)(3)(4)(5)(6)(7)

(1) HS = Ku Industri Hudsun
(2) 3 = 3 Ngalihkeun Posisi
(3) 4 = 4 Jalan
(4) DF = Solenoid arah klep
(5) L= Maks. tekanan nepi ka 20Mpa / 200bar
(6) 2= Dua port outlet
(7) * = Kanggo inpo nu salajengna

Gajih Solenoid arah klep DF / SV Series Data Téknis

modelMax.

tekenan

Laju AliranpalabuhanBalik deui Portsakelar

prekuensi

suhubeurat
Codesarua
34DF-L2SV-3220Mpa3L / mnt410Mpa300-50 ℃17Kgs
23DF-L1SV-31310Kgs

Catetan:
1. Darajat penetrasi gajih nyaeta 310 ka 385 (NLGI0 # ka # 1).
2. Tekanan dina reservoir minyak (balik tekanan port) bisa dipaké langsung dina 3Mpa. The solokan éksternal kudu disambungkeun di 3MPa ~ 10MPa.

DF / SV Solenoid Data Téknis

kakuatanhasilayeunaFluktuasi tegangankandungan cailoadingInsulasi Kelas
Voltaseuprekuensiajenpuncak-15~10%0~95%100%H
AC220V50Hz ~ 60Hz30W0.6A6.5A

Gajih Solenoid arah klep 23DF-L1 / SV-31 Dimensi

Gajih Solenoid arah klep 23DF-L1 SV-31 Dimensi

Gajih Solenoid arah klep 34DF-L2 / SV-32 Dimensi

Gajih Solenoid arah klep 34DF-L2 SV-32