Gajih tekenan Pindah klep YZF-J4

barang: YZF-J4 tekenan Pindah klep 
Kauntungan Produk:
1. Maks. tekanan operasi nepi ka 10Mpa / 100bar
2. Tekanan adjustable ti 3.5Mpa ~ 4.5Mpa
3. Kombinasi tekanan jeung kontrol sinyal listrik

Grease pressure switch valve YZF-J4 series is Lubricating, grease pressure differential control, directional switch valve, nyaéta alat pikeun nransferkeun diferensial tekanan kana sinyal listrik langsung husus dirancang pikeun ngadalikeun switch arah klep, dipasang dina tungtung pipa utama. tina garis ganda, tipe terminal listrik Sistim lubrication sentral kalawan tekanan nominal of 10Mpa.

Imah gajih tekanan switch klep YZF-J4 runtuyan jeung switch perjalanan anu dipasang dina pelat base. Gajih atanapi minyak ditekenan kana kamar kénca (katuhu) ngaliwatan pip utama sedengkeun kamar katuhu (kénca) ngabongkar tekanan. Sakali bédana tekanan antara dua pipa utama nepi ka 3.5 ~ 4.5Mpa, piston IS nungkulan gaya spring ka katuhu (kénca) gerakan, jadi kontak switch perjalanan ditutup, sinyal ngadalikeun klep solenoid pindah, gerakan sabalikna pikeun ngalengkepan hiji siklus gawé

Gajih tekanan switch klep runtuyan YZF-J4 kudu dipasang di tempat kalawan ventilasi, garing, gampang pikeun niténan, sarta eta oge kudu dipasang dina tungtung dua pipa utama. Saatos pamasangan klep switch tekanan gajih YZF, gajih di jero kedah diropéa.

Kode pesenan Grease Pressure Switch Klep YZF-J4 Series

HS-XZF-J4*
(1)(2)(3)(4)(5)

(1) HS = Ku Industri Hudsun
(2) XZF = Gajih Tekenan Pindah klep YZF-J4
(3) J = Maks. tekanan 10Mpa / 100bar
(4) Prasetél tekenan = 4 Mpa
(5) * = Kanggo inpo nu salajengna

Gajih tekenan Pindah klep YZF-J4 Series Data Téknis

modelMax. TekananPrasetél
tekenan
Adj. TekananukuranPerjalanan Ngarobihbeurat
YZF-J410 MPa4 Mpa3.5 ~ 4.5Mpa10mmmodelayeunaVoltaseustroke2.7kgs
LX3-11H6A500VAC9 ± 1

Gajih Tekenan Pindah klep YZF-J4 Dimensi Instalasi

Gajih Tekenan Pindah klep dimensi YZF-J4