Klep Campuran Pelumasan Minyak AVE

barang: GGQ gajih Saringan Pipa
Kauntungan Produk:
1. Maks. operasi 40Mpa
2. Filter akurasi 120mm
3. Pikeun garis pipe nyaring gajih

GGQ gajih pipa filter dipaké pikeun gajih Sistim lubrication terpusat kalawan max. tekanan kerja 40MPa, nyaéta saringan pikeun mastikeun yén médium dina garis pipa sistem pelumasan terpusat berpungsi leres, Titik lubrication bakal tiasa nampi tingkat kemurnian gajih saatos saringan dipasang sareng struktur GGQ. saringan pipa gajih saderhana pisan. The GGQ gajih pipa filter dipasang antara outlet minyak tina pompa lubrication (manual, pneumatic listrik, hidrolik, jsb) jeung jalur pipa supplying utama sistem lubrication, guna miceun najis residual tina gajih nu.

GGQ gajih pipa filter dirancang kawas, Y-tipe struktur matak ngamudahkeun pikeun nyeuseuh jeung ngagantian, ngabersihan up inti filter handap pangotor, instalasi tur ngaleupaskeun GGQ gajih pipa filter pisan basajan tur merenah pikeun operasi industri.

GGQ Grease Pipeline Filter Parentah:

  1. Pamakéan média pikeun penetrasi congcot 265 ~ 385 (25 ℃, 150g) 1 / 10mm gajih (NLGI0 # -2 #).
  2. Akurasi saringan 120mm.
  3. Suhu maksimum 120 ℃.
  4. Numutkeun arah panah, pamakéan formulir hirup dipasang dina gampang pikeun ngabersihan jeung gampang pikeun ngaganti lubrication pompa outlet pipe.
  5. Jaring saringan kedah rutin dipariksa sareng beresih.

Mesen Code Of GGQ Grease Pipeline Filter Series

HS-GGQ-P8R*
(1)(2)(3)(4)(5)(6)

(1) HS = Ku Industri Hudsun
(2) GGQ = Grease Pipeline Filter runtuyan GGQ
(3)  P= Maks. Operasi 40Mpa.
(4)  ukuran
(5) Threaded: R = Rc-Tipe Utas; G = G-BSP Tipe Threaded
(6) Kanggo Inpormasi Salajengna

GGQ Grease Pipeline Filter Dimensi

Gajih Pipeline Filter GGQ Series
modelMax. TekanandABCDbeurat
GGQ-P840MPaR1 / 4

(G1 / 4)

324257831.15kgs
GGQ-P10R3 / 8

(G3 / 8)

324257831.10kgs
GGQ-P15R1 / 2

(G1 / 2)

385271961.4kgs
GGQ-P20R3 / 4

(G3 / 4)

5058761121.5kgs
GGQ-P25R1

(G1)

5058761121.6kgs