Gajih / Minyak Cék klep DXF-K

barang: Grease Hidrolik DXF-K, Klep Cék Minyak 
Kauntungan Produk:
1. 3 Pipa 8mm, 10mm, 12mm diaméterna. ukuran pikeun pilihan
2. Maks. tekanan nepi ka 16Mpa
3. nguji industri baku, teu leakage, lengkep terasing

Grease, klep cek minyak séri DXF-K dirancang pikeun meungpeuk laju aliran dina hiji arah sareng aliran bébas dina cara anu sabalikna, sadaya klep DXF-K diuji ku metode uji bocor anu ketat, ngajamin fitur utama sealing, sarta eta bakal megatkeun sumber kakuatan sarta teu bisa ngajaga tekanan stabil dina sistem lubrication lamun aya leakage.

sedeng lumaku tina gajih, klep cek minyak runtuyan DXF-K nyaéta penetrasi congcot 250 ~ 350 (25 ℃, 150g) 1 / 10mm gajih atanapi nilai viskositas 46 ~ 150cSt minyak lubricating.

Grease/Oli Check Valve DXF-K Series Dimensi:

GreaseOil Cék klep DXF-K dimensi

modelPipa Dia.Max. Tekanand1d2Lbeurat
DXF-K88mm16MPaM10x1-6gM14x1.5-6g340.15kg
DXF-K1010mmM14x1.5-6gM16x1.5-6g480.18kg
DXF-K1212mmM18x1.5-6gM18x1.5-6g600.24kg