Gajih Lubrication Pompa DXZ

barang: DXZ Electric Grease Lubrication Pompa 
Kauntungan Produk:
1. Gemuk nyoco volume pompa gede, 3 jenis jilid pikeun pilihan
2. tugas High jeung kualitas motor listrik dipilih, grease lubrication parabot
3. Nyadiakeun diobral-sanggeus jasa pikeun sakabéh bagian jeung bahan baku anyar ngajamin hirup layanan deui

Pompa pelumasan gajih tina pompa gajih séri DXZ didamel ku motor listrik ngalangkungan réduksi gear pikeun ngajalankeun unsur hidrolik pikeun ngaleungitkeun gajih atanapi minyak. Pompa pelumasan gajih séri DXZ sering dianggo sareng distributor jalur ganda sareng dipasang dina tungtung jalur pipa dina sistem pelumasan. Klep arah anu dilengkepan nyaéta pikeun ngontrol dua pipa gajih utama sacara bergantian nalika operasina.

runtuyan DXZ of grease lubrication pompa nyaéta tetep pola kerja, tempat kerja stabil, euweuh operasi kompléks jeung perawatan! Dina awal rarancang jeung ngembangkeun struktur mékanis na, sarta sakumaha saeutik-gancang pamakéan alat éléktronik jeung listrik, pikeun ciri "dipercaya" na, sabab runtuyan DXZ fokus kana karya stabil sarta dipercaya, paling optimasi struktur mékanis, jadi leuwih singket jeung jelas, sangkan operasi leuwih basajan jeung gampang. Runtuyan DXZ bakal tiasa ngumpul sistem lubrication basajan, sarta ngaliwatan sistem pikeun ngahontal switching pipa otomatis, ngan fungsi gawé sarta mastikeun pangaruh lubrication, ogé ngajamin stabil sarta dipercaya tina operasi pompa.

Operasi Of Grease Lubrication Pompa Of DXZ Series

  1. Gajih lubrication pompa runtuyan DXZ pompa lubrication listrik kudu dipasang dina suhu ambient cocog, kirang lebu, adjustment gampang, pamariksaan, pangropéa jeung bisa diumbah jeung gampang gajih ngeusian kaayaan gawé.
  2. DXZ runtuyan grease lubrication pompa kudu disusun sajauh mungkin di puseur sistem lubrication, shorten panjang pipe lubricating, ngajaga serelek tekanan minimum, pompa lubrication bisa ngahasilkeun cukup pikeun nungkulan sakumaha per tekanan backpressure dina titik lubrication.
  3. Nambahkeun 50 # oli mesin kana tingkat standar oli dina kotak gear séri DXZ sateuacan operasi
  4. Gajih kudu dipaké pikeun ngeusian ku pompa lubrication of DJB-200 salaku sumber kakuatan, sarta eta teu diwenangkeun pikeun ngajalankeun DXZ lamun euweuh gajih atawa minyak dina tank gajih.
  5. Utas sambungan tina gauge tekanan nyaéta Rc 3/8 dipasang dina klep solenoid arah, sareng anu tiasa dipasang upami henteu diperyogikeun. Klep pangatur tekanan dina klep solenoid tiasa disaluyukeun dina kisaran 0 ~ 10MPa opsional, tekanan panggunaan pompa henteu kedah ngaleuwihan tekanan nominal (10MPa).
  6. Rod solenoid tina klep arah kudu dipariksa sanggeus dua bulan operasi lamun aya wae lubricating segel leakage, lamun bocor kudu diganti anjing laut pikeun nyegah kaduruk coils, mangga nengetan bari operasi pompa lubrication DXZ pikeun periode kerja panjang .
  7. Pompa pelumas séri DXZ kedah dipasang di jero ruangan, di luar atanapi di lingkungan anu parah, ukuran pelindung kedah dipertimbangkeun.

Gajih Lubrication Pompa Of DXZ Series Aplikasi:
- Frékuénsi lubricating handap, panjang pipa teu leuwih panjang batan 100 méter
- Titik pelumasan kedah di handap 300 angka sareng tekanan nominalna 10MPa dina sistem pelumasan garis ganda
- Sarat kerja tugas beurat, dilengkepan dina alat-alat mesin leutik salaku sumber lubrication greasing.

Kode pesenan Grease Lubrication Pump DXZ Series

DXZ-100-50/0.55*
(1)(2)(3)(4)(5)


(1) DXZ 
= Gajih Lube Pompa DXZ Series 
(2) Volume Dahar gajih = 100mL / stroke
(3) Reservoir gajih = 50L
(4) Daya Motor = 0.55 Kw
(5) * = Kanggo inpo nu salajengna

Gajih Lubrication pompa DXZ Series Data Téknis

modelTekanan Nominal
MPa
Dahar Vol.
ml/min
Tank Vol.
L
motor daya
kw
Daya klepPendek. Beurat
DXZ-10010100500.37MFJ1-4.5TH
50HZ,220V
154Kgs
DXZ-315315750.75200Kgs
DXZ-6306301201.1238Kgs

Grease Lubrication Pump Of DXZ Series Dimensi Instalasi

Grease Lubrication Pump Of DXZ Series Dimensi Instalasi
modelAA1BB1hDLL1≈L2L3kulawarga
PangluhurnaTerendah
DXZ-1004605103003501514084064143682001330925
DXZ-31555060031536516747443439221017701165
DXZ-63050848918201215