Gajih-pelumas-Distributor-SGQ

produk: SGQ gajih pelumas Distributor
Kauntungan Produk:
1. Dirancang pikeun sistem lubrication sentral jeung tekanan dina 10Mpa
2. Dual garis gajih nyoco lubrication, hiji atawa dua cara angkutan gajih sadia
3. 5 Rupa, 1 – 8 No. tina palabuhan outlet pikeun pilihan, volume gajih tina 0.1 ka 20 ml / stroke

Distributor pelumas gajih séri SGQ nyaéta distributor pelumasan dua-garis, paling dilarapkeun kana sistem pelumasan terpusat gajih dua garis kalayan tekanan nominal 10Mpa salaku distributor gajih pangukuran. Dua pipa suplai gajih mindahkeun gajih ku tekanan pressurized Alternatipna, sarta ngadistribusikaeun gajih ku piston ka unggal port outlet, guna grease dipencet ka pelumas titik diperlukeun.

Aya dua konstruksi jero séri distributor pelumas SGQ, hiji atanapi dua jalan outlet gajih. Port samping handap SGQ mindahkeun gajih salaku grease kaluar hiji arah, kabéh gajih geus discharging ku handap port samping nalika piston ngalir. Aya luhur jeung ka handap port outlet bakal ngurangan gajih salaku dua arah grease kaluar tipe, gerakan positif jeung negatif piston bakal ngurangan gajih ti port outlet sisi luhur jeung handap, pikeun nganteurkeun gajih ka unggal titik lubrication Alternatipna. Operasi of grease pelumas distributor SGQ bakal tiasa niténan langsung ku gerakan indikator, ogé sadia pikeun nyaluyukeun screw dina rentang dieusian pikeun gampang nyaluyukeun volume dahar gajih ka titik lubrication.

Operasi & Aplikasi Distributor Pelumas SGQ:
1. Média anu ditangtukeun kedah dianggo dina lingkungan anu ditangtukeun.

2. distributor pelumas kudu dilengkepan panutup pelindung dipasang dina lebu, kalembaban, lingkungan kasar.

3. Tow port inlet disambungkeun jeung dua pipa suplai gajih mungguh, jeung dua sisi ngaliwatan, lamun hiji sisi inlet gajih teu dipaké, sadia kalawan R3 / 8 screw colokan di.

4. Distributor pelumas gajih dina sistem pelumasan sateuacan ngagunakeun metode pamasangan paralel, pipa suplai sareng distributor disambungkeun ka kénca atanapi ka katuhu tiasa dituturkeun ku metode instalasi séri, jumlah maksimal séri henteu ngijinkeun langkung ti tilu.

5. pamakéan Preferential tina plat instalasi masang distributor pelumas gajih, beungeut instalasi kudu cukup lemes, bolts instalasi teu matak ngaco teuing ketang, ku kituna teu mangaruhan deformasi gawé normal.

6. Lamun nyaluyukeun volume gajih, rotasi mimiti screw Ngonci on limiter, lajeng nyaluyukeun screw adjustment, nurutkeun pangabutuh sabenerna titik lubrication dina maksimum sarta minimum minyak pikeun nyaluyukeun jumlah gajih dina rentang. Adjustment kedah dina kaayaan retraction tina rod indikator, adjustment kudu tightened sanggeus screw Ngonci.

7. Dua sisi colokan tungtung ayeuna diwenangkeun disassembled, upami aya leakage a, mangga tighten colokan screw atawa ngaganti segel anyar.

8. Lamun jumlah titik lubrication mesin ganjil, salah sahiji port outlet di sisi low, separation komponén téh bisa nyabut, lajeng nyolok luhureun port outlet gajih.

Kode Pesenan Distributor Minyak Pelumas SGQ Series

QMS-12D*
(1)(2)(3)(4)(4)

(1) Jinis dasar = SGQ Series DuaL Line Grease Lubricant Distributor
(2) Palabuhan Discharging = 1/2/3/4/6/8/10 Pilihan
(3) Per Port Volume / Cyc. Runtuyan = 1/2/3/4 Pilihan
(4) = Pasokan Jalur Ganda;  = Supply Jalur Tunggal
(5) * = Kanggo inpo nu salajengna

Gajih pelumas Distributor SGQ Series Data Téknis

model

Outlet No.

Max. TekananVolume outlet / cyc.beurat
mntmax
QMS-1SGQ-11: 21D1210MPa0.1mL0.5mL1.0Kgs
SGQ-21: 41D241.3Kgs
SGQ-31: 61D361.8Kgs
SGQ-41: 81D482.3Kgs
QMS-2SGQ-12: 22D120.5mL2.0mL1.1Kgs
QMS-22:42S241.7Kgs
SGQ-32: 62D362.2Kgs
SGQ-42: 82D482.8Kgs
QMS-3SGQ-13: 23D121.5mL5.0mL1.4Kgs
SGQ-23: 43D242.0Kgs
SGQ-33: 63D362.7Kgs
SGQ-43: 83D483.4Kgs
QMS-4SGQ-14: 24D123.0mL10mL1.8Kgs
SGQ-24: 44D242.9Kgs
QMS-5QMS-1516.0mL20mL

2.9Kgs

Media: (NLGI0 # ~ 2 #) kalawan penetrasi congcot teu kurang ti 265 (25 ℃, 150g) 1 / 10mm, suhu lingkungan gawé téh -10 ℃ ~ 80 ℃.

Gajih pelumas Distributor SGQ Dimensi Instalasi

Gajih-pelumas-Distributor-SGQ-instalasi-diménsi

QMS-11 QMS-21D
QMS-12 QMS-22D
QMS-13 QMS-23D
QMS-14 QMS-24D

QMS-11 QMS-21D
QMS-12 QMS-22D
QMS-13 QMS-23D
QMS-14 QMS-24D

QMS-21 QMS-41D
QMS-22 QMS-42D
QMS-23 QMS-43D
QMS-24 QMS-44D

Gajih-pelumas-Distributor-SGQ-instalasi-diménsi

QMS-41 QMS-81D
QMS-42 QMS-82D
QMS-43 QMS-83D

QMS-15

samping Témbongkeun

gajih-pelumas-distributor-sgq-instalasi-diménsi-formulir