Gajih-pelumas-Distributor-DW,-SSPQ-L

Kode Sarua Jeung DW & SSPQ-L:
- DW-22H (2SSPQ-L1); DW-24H (4SSPQ-L1); DW-26H (6SSPQ-L1); DW-28H (8SSPQ-L1)
- DW-32H (2SSPQ-L2); DW-34H (4SSPQ-L2); DW-36H (6SSPQ-L2); DW-38H (8SSPQ-L2)
- DW-42H (2SSPQ-L3); DW-44H (4SSPQ-L3); DW-46H (6SSPQ-L3); DW-48H (8SSPQ-L3)
- DW-52H (2SSPQ-L4); DW-54H (4SSPQ-L4); DW-56H (6SSPQ-L4); DW-58H (8SSPQ-L4)

barang:  DW-22(4,6,8)H; DW-32(4,6,8)H; DW-42 (4,6,8) runtuyan H; DW-52(4,6,8) H séri Distributor Pelumas Grease - Klep Distribusi Ganda
Kauntungan Produk:
Distributor pelumas gajih tina séri DW sareng 2 palabuhan outlet nyaéta klep pembagi pelumasan gajih ganda. Sakabéh palabuhan outlet anu lokasina di sisi luhur jeung handap, éta discharges gajih atanapi minyak ti handap sarta luhur lubrication outlet palabuhan nalika piston gerakan positif jeung negatif ganti piston. Jumlah palabuhan outlet tiasa disetél ku ngablokir atanapi nyambungkeun palabuhan.
Séri DW tina distributor pelumas gajih dianggo pikeun sistem sentralisasi gajih garis ganda 210bar salaku alat pangukuran pelumas, éta dioperasikeun ku dua pipa suplai gajih silih ganti, ngadorong gerakan piston langsung sareng ngaleupaskeun minyak atanapi gajih ka unggal titik pelumasan kalayan kuantitas tetep. .

DW Series Fungsi Bubuka

Prinsip kerja umum distributor pelumas gajih nyaéta yén pompa pelumasan mindahkeun gajih atanapi minyak kana divider pelumasan D ngaliwatan pipa suplai gajih E1. Rongga luhur D1 piston pilot ditekenan nalika gajih asup, ngadorong piston pilot ka handap bari rongga handap nyambung ka pipa suplai gajih sareng ngabongkar tekanan.

Nalika pilot piston D1 pindah ka handap, rongga luhur piston utama nyambung ka rongga luhur piston pilot sareng rongga handap piston utama nyambung ka port tuang. The gajih mindahkeun kana rongga luhur piston utama, ngadorong piston utama handap ka hareup, squeezing gajih ka titik lubrication ngaliwatan pipa suplai gajih E1, éta hiji operasi dahar gajih.

Ngarobah gajih supplying pipe E2 dimimitian operasi grease nyoco kadua, divider nu digawé aksi disebut tadi dina urutan sabalikna sarua. Masing-masing port nyoco ditangtukeun ku diaméter sareng stroke piston utama, sareng ngarobih stroke piston utama ku adjustment bolt G, pikeun ngatur volume gajih dina rentang operasi séri distributor pelumas DW.

Gajih-pelumas-Distributor-DW2-prinsip

A = Pompa lubrication
B = Reservoir gajih
C = klep arah
D = pembagi lubrikasi
D1 = Piston piston
D2 = piston utama
E1 = Pipa suplai gajih
E2 = Pipa suplai gajih
F=Grease Feeding pipe
G = Baud adjustment
H = Indikator

Kode pesenan DW / SSPQ-L Series

Kode Pemesanan DW:

DW-32H
(1)(2)(3)(4)

(1) Tipe dasar = DW runtuyan garis ganda ngadistribusikaeun klep
(2) Ukuran klep = 2 / 3 / 4 / 5
(3) Jumlah discharging = 2 palabuhan / 4 palabuhan / 6 palabuhan / 8 palabuhan
(4) Nomer desain

Kode Pemesanan SSPQ-L:

6SSPQ-L2
(1)(2)(3)(4)

(1) Nomer gport dahar rease = 2; 4; 6; 8
(2) SSPQ= Dual garis ngadistribusikaeun klep, dua arah gajih / outlet minyak
(3) L = Maks. tekanan operasi 200bar / 20Mpa
(4) Volume dahar gajih = 1; 2 ; 3 ; 4 séri

Data Téknis DW Series

model:
DW-2 / 4 / 6 / 8 runtuyan grease pelumas Distributor
Output Dahar Port:
Dua (2) palabuhan
Bahan atah:
– Beusi tuang (Standar, mangga ngahubungan kami pikeun bahan séjén)
– 45# Kakuatan luhur baja karbon (Opsional)
Tekanan Migawe:
Max. tekanan operasi: 200bar / 2900psi (Cast beusi)
Tekanan ngamimitian:
Crackin di: 18bar / 261psi

Sambungan Utas Jalur Utama:
Rc 1/4, Rc 3/8
Sambungan Ulir Feed Line:
Rc 1/4, Rc 1/8
Nyaluyukeun aliran ku unggal péngkolan
0.04cm3
Jumlah Karugian
0.17cm3
Treatment beungeut:
Séng plated atanapi nikel plated mangga konsultasi kami pikeun sagala sarat husus
Kuantitas Orde minimum:
Mangga konsultasi kami
Tempat Asal:
Cina

Data Téknis Séri DW & SSPQ-L:

modelDahar PortMax. Tekanantekenan gaweKuantitas Ngecas (mL/stroke)Jumlah KarugianAdjustment per rotasi screwbeurat
Max.Mnt.
DW-22H2SSPQ-L1221MPa1.8Mpa0.60.150.17mL0.04mL0.5kg
DW-24H4SSPQ-L1421MPa1.8Mpa0.60.150.17mL0.04mL0.8kg
DW-26H6SSPQ-L1621MPa1.8Mpa0.60.150.17mL0.04mL1.1kg
DW-28H8SSPQ-L1821MPa1.8Mpa0.60.150.17mL0.04mL1.4kg
DW-32H2SSPQ-L2221MPa1.5Mpa1.20.20.20mL0.06mL1.4kg
DW-34H4SSPQ-L2421MPa1.5Mpa1.20.20.20mL0.06mL2.4kg
DW-36H6SSPQ-L2621MPa1.5Mpa1.20.20.20mL0.06mL3.4kg
DW-38H8SSPQ-L2821MPa1.5Mpa1.20.20.20mL0.06mL4.4kg
DW-42H2SSPQ-L3221MPa1.5Mpa2.50.60.20mL0.10mL1.4kg
DW-44H4SSPQ-L3421MPa1.5Mpa2.50.60.20mL0.10mL2.4kg
DW-46H6SSPQ-L3621MPa1.5Mpa2.50.60.20mL0.10mL3.4kg
DW-48H8SSPQ-L3821MPa1.5Mpa2.50.60.20mL0.10mL4.4kg
DW-52H2SSPQ-L4221MPa1.2Mpa5.01.20.20mL0.15mL1.4kg
DW-54H4SSPQ-L4421MPa1.2Mpa5.01.20.20mL0.15mL2.4kg
DW-56H6SSPQ-L4621MPa1.2Mpa5.01.20.20mL0.15mL3.4kg
DW-58H8SSPQ-L4821MPa1.2Mpa5.01.20.20mL0.15mL4.4kg

DW Series Instalasi Dimensi

Gajih-pelumas-Distributor-DW,-SSPQ-L-diménsi
modelLBHL1L2L3L4L5L6L7L8L9H1H2H3H4H5d1d2d3
DW-22H364081181732.518216248183334548.537Rc1 / 4Rc1 / 87
DW-24H5341
DW-26H7058
DW-28H8775
DW-32H441203244222773012244752791157Rc3 / 8Rc1 / 49
DW-34H7662
DW-36H10894
DW-38H140126
DW-42H445412730
DW-44H7662
DW-46H10894
DW-48H140126
DW-52H4413730
DW-54H7662
DW-56H10894
DW-58H140126