Pompa Pangeusi Gajih - Listrik, Pompa Pangisi Gajih Manual

Kami nyayogikeun rupa-rupa pompa pangisi gajih, didamel ku motor listrik atanapi pompa operasi cecekelan manual.

Pompa pangisi gajih dianggo pikeun ngeusian gajih, minyak atanapi pelumas kana tong pelumasan, ember, embung atanapi tank ku motor listrik atanapi operasi panangan pikeun netepkeun tekanan sareng nransferkeun pelumasan kana tangki pelumasan. Pompa pangisi gajih paling dilengkepan dina sistem pelumasan ageung atanapi sababaraha pompa pelumas antara jarak jauh.

Keunggulan Grease Filler Pump kami:

  • Motor listrik atawa operasi manual pikeun pilihan sakumaha per sarat gawé
  • Loba kasaluyuan pikeun tiap sistem lubrication béda
  • Nyadiakeun pompa pangisi gajih anu dipercaya pikeun operasi sareng gerakan anu gampang
Gajih-Filler-Pompa-DJB-F200B

Gajih Filler Pompa DJB-F200 / B

  • 200 ml/min volume dahar
  • Volume tong gajih 270L
  • tekanan nominal: 1Mpa, 1.1Kw motor
    Tingali Rincian >>> 
Pompa Pangeusi gajih DJB-V70

Gajih Filler Pompa DJB-V70, BA-2 Pompa

  • 70L / H volume dahar
  • tekanan nominal: 3.15Mpa, 0.37Kw motor
  • Port outlet threaded Rc1/2
    Tingali Rincian >>> 
Gajih Filler Pompa KGP-700LS

Gajih Filler Pompa KGP-700LS

  • 72L / H volume dahar
  • tekanan nominal: 3.0Mpa, 0.37Kw motor
  • Laju pompa piston: 56r / mnt.
    Tingali Rincian >>> 
Gajih Filler Pompa DJB-H1.6

Gajih Filler Pompa DJB-H1.6

  • 1.6L / mnt. volume dahar
  • tekanan nominal: 4.0Mpa, 0.37Kw motor
  • tong gajih sadia: 200L
    Tingali Rincian >>> 
Gajih Filler Pompa SJB-V25

Gajih Filler Pompa SJB-V25

  • 25mL/stroke volume dahar
  • tekanan nominal: 3.15Mpa ku cecekelan
  • tong gajih sadia: 20L
    Tingali Rincian >>> 
Gajih Filler Pompa SJB-D60

Gajih Filler Pompa SJB-D60

  • 60mL/stroke volume dahar
  • tekanan nominal: 0.63Mpa ku cecekelan
  • tong gajih sadia: 13.50L
    Tingali Rincian >>> 
gajih-pangeusi-pompa-djb-v400-listrik-gajih-pangeusi-pompa

Pompa Pangeusi gajih DJB-V400

  • 400L / h Grease Dahar Volume
  • tekanan nominal: 3.15Mpa ku motor listrik
  • 1.5Kw motor listrik sarta 1400r / mnt atawa ngaropéa
    Tingali Rincian >>>