• Gajih Filler Pompa SJB-V25
  • Grease Filler Pump SJB-V25 poto

barang: SJB-V25 Manual Grease Filler Pompa
Kauntungan Produk:
1. Pikeun ngeusian gajih atanapi minyak kana sistem pelumasan kalayan tekanan tina 31.5 Mpa dugi ka 40Mpa
2. Gajih saringan dipasang pikeun ngabersihkeun pengamatan tingkat sedeng sareng gajih
3. Gajih ageung / tank minyak kalayan beurat entéh pikeun kaayaan kerja anu portabel sareng bergerak

Manual Grease Filler Pump SJB-V25 Perkenalan

Pompa pengisi gajih SJB-V25 mangrupikeun pompa pengisi minyak manual kalayan pompa tuangeun gajih volume 25ml / stroke, pompa pelapis operasi tangan. Pompa pengisi minyak manual pompa SJB-V25 sayogi pikeun tingkat tekanan dina 31.5MPa pompa pelumasan manual atanapi tingkat tekanan 40MPa pelumasan pompa listrik alit kanggo ngeusian minyak pelumas atanapi minyak di.

Kusabab pompa SJB-V25 ngagaduhan saringan dilengkepan, tampilan tingkat minyak sareng operasi anu merenah, langkung saé langkung hadé pikeun nyayogikeun minyak atanapi minyak kana waduk pompa pelumasan tapi tanpa alat filter di port inlet.

Pompa pengisi minyak manual SJB-V25 dioperasikeun ku tingkat gagang, nalika gerakan tingkat handap operasi, jepret ditutup sareng volume ruang piston janten langkung alit, gajih sapanjang selang conveyor kana waduk minyak, bagian handap piston volume laun ningkat, tekanan négatip pikeun muka bagian hisap, laras jero gajih diseuseup. Nalika gerakan luhur gagang, ruang piston ngawangun tekanan négatip, klep dibuka, bagian sedot katutup, gajih kana rohangan luhur piston. Nalika cecekelan pompa pengisi gajih SJB-V25 dipindahkeun ka handap deui, balikan prosés na.

Urutan Code Of Manual Grease Filler Pump SJB-V25 Series

SJB-V25*
(1)(2)(3)(4)


(1) Runtuyan SJB
= Pompa Pengisi Minyak Grease 
(2) V 
= Nominal Pressure 31.5bar / 3.15Mpa
(3) Jilid Dahar 
= 25mL / stroke
(4) * = Kanggo inpormasi salajengna

Manual Grease Filler Pump SJB-V25 Data Téknis

modelTekanan NominalDahar Vol. Jilid tankAngkatan Kana PakemPendek. Beurat
SJB-V253.15MPa25mL / stroke20L160N18.50Kgs

Catetan: Ngagunakeun médium pikeun penetrasi kerucut henteu kirang ti 220 (25 ℃, 150g) gajih 1 / 10mm sareng tingkat viskositas minyak langkung ageung tibatan N46.

Manual Grease Filler Pump SJB-V25 Diménsi Pamasangan

Pompa Pangeusi Gajih Manual SJB-V25