Pompa Pangeusi Gajih SJB-D60, Pompa Pangisi Gajih Manual

barang: SJB-D60 Manual Grease Filler Pompa
Kauntungan Produk:
1. Gampang operasi manual, lampu pikeun portabel
2. Ukuran leutik jeung desain kompak, mnt. biaya pangropéa
3. Kalawan laras gajih 13.5L, ngahubungan kami pikeun sagala dimensi custom   

Pompa pangisi gajih SJB-D60 nyaéta pangisi gajih manual, pompa operasi leungeun, anu dianggo pikeun ngeusian gajih atanapi minyak kana pompa pelumas manual atanapi pompa pelumas listrik leutik kalayan tingkat tekanan 10MPa sareng 120 MPa.

Pompa pangisi gajih SJB-D60 dioperasikeun ku cecekelan, nalika gerakan ka handap tina cecekelan operasi, jepret ditutup sareng volume kamar piston janten langkung alit, gajih sapanjang selang conveyor ka waduk minyak, bagian handap volume piston laun-laun. nambahan, tekanan négatip pikeun muka bagian nyeuseup, inhalation gajih laras jero. Nalika cecekelan gerakan ka luhur, chamber piston ngabentuk tekanan négatip, klep dibuka, bagian nyeuseup katutup, gajih kana chamber luhur piston nu. Nalika cecekelan of grease filler pompa SJB-D60 dipindahkeun ka handap deui, ngulang prosés.

Punten dicatet sateuacan operasi pompa SJB-D60:

  1. Hiji tungtung pipa minyak disambungkeun jeung outlet pompa minyak, sarta tungtung séjén disambungkeun jeung port suplai tina waduk minyak, tungtung séjén tina tanki gudang minyak geus ngaco dina baud panutup kotak.
  2. Pamakéan gajih kedah beresih, tékstur seragam, dina kisaran jumlah anu ditangtukeun.
  3. Jumlah gajih atawa minyak dina tong kudu rutin dipariksa, ku kituna pikeun nyegah nyeuseup hawa kana tank gajih.

Kode Pesenan Pompa Pangisi gajih SJB-D60 Series

SJB-D60*
(1)(2) (3)(4)


(1) SJB 
= Manual Grease Filler Pompa
(2) Tekanan Nominal =
6.3bar / 0.63Mpa
(3) Volume Dahar 
= 60 ml/saringan 
(4) * 
= Kanggo inpo nu salajengna

Pompa Pangeusi Gajih SJB-D60 - Data Téknis Pompa Pangisi Gajih Manual

modelTekanan NominalDahar Vol. Jilid tankAngkatan Kana PakemPendek. Beurat
SJB-D600.63MPa60mL / stroke13.5L170N13Kgs

Catetan: Ngagunakeun médium pikeun penetrasi congcot 310 ~ 385 (25 ℃, 150g) 1 / 10mm gajih (NLGI0 # ~ 1 #).

Grease Filler Pompa SJB-D60 Series Dimensi Instalasi

Pompa Pangeusi Gajih SJB-D60 - Pompa Pangisi Gajih Manual