Gajih Filler Pompa KGP-700LS

barang: KGP-700LS Electric Grease Filler Pompa 
Kauntungan Produk:
1. Pompa listrik kuat 0.37Kw
2. Volume keusikan gajih badag nepi ka 72L / H kalawan beurat hampang
3. Alarem panghandapna pikeun ngadalikeun volume gajih gampang, thread normal pikeun sambungan

Pompa pangisi gajih séri KGP-700LS dianggo pikeun sistem pelumasan gajih garing, pikeun ngangkut gajih atanapi minyak pikeun ngagentos waduk pompa pelumasan. Sumber kakuatan tina pompa piston dipasang di sisi sareng gear reducer disetir langsung pikeun ngajaga roda saendeng dina gerak reciprocating pikeun ngahontal nyeuseup atanapi tekanan gajih atanapi minyak. Pompa pangisi Grease KGP-700LS nyaéta operasi lancar, kaluaran tekanan tinggi, kalayan alat alarem tingkat minyak anu rendah bakal ngeusian gajih dina tong tepat waktu.

Punten dicatet sateuacan operasi pompa KGP-700LS:

  1. Sateuacan operasi, mangga eusian kotak gear dina pelumas N220 ka posisi standar minyak anu langkung luhur.
  2. Numutkeun arah rotasi ditémbongkeun dina panutup motor pikeun kawat motor listrik.
  3. Pelumas anu disayogikeun kedah bersih, homogen, sareng dina kisaran kelas anu ditangtukeun.
  4. Tekanan nominal pompa KGP-700LS nyaeta 3MPa, nu geus disaluyukeun ku kami saméméh ninggalkeun pabrik urang, punten ulah ngaluyukeun tekanan salajengna.
  5. Diaméter jero selang nyaéta Φ13mm, thread sambungan éksternal nyaeta M33 × 2, lamun pompa lubrication filler sambungan thread nyaeta M32 × 3, teras mangga nganggo mendi transisi alternatif.
  6. Pompa ngabogaan alat alarem low, mangga eusian tong di gajih atawa minyak promptly sanggeus alarm.
  7. Taya ngurangan minyak sanggeus ngajalankeun pompa, mangga pariksa:
    A. Lamun aya hawa dicampurkeun dina pelumas, mangga leupaskeun hawa ku unscrew klep knalpot, teras tighten klep knalpot deui.
    B. Kotoran nyangkut kana port nyeuseup sarta ngabalukarkeun teu nyeuseup, gajih tekanan atawa minyak, mangga nyabut pangotor dina port nyeuseup.
  8. Turunkeun tekanan dina port outlet, mangga parios:
    A. Naha klep cek hiji jalan di pompa nyangkut ku najis atawa ruksak, najis bersih atawa ngaganti klep dipariksa.
    B.Please pariksa anjing laut na mendi pipe pikeun leakage, atawa ngaganti segel, tighten konektor.

Kode Pesenan Pompa Pangeusi Grease KGP-700LS Series

KGP-700LS*
(1)(2) (3)(4)


(1) KGP 
= Pompa Pangeusi Gajih Listrik
(2) Gajih Jilid Dahar =
72L / Jam
(3) LS 
= Tekanan Nominal 30bar/3Mpa
(4) * 
= Kanggo inpo nu salajengna

Gajih Filler Pompa KGP-700LS Series Data Téknis

modelTekanan NominalDahar Vol.Laju pompa pistonPiston Pompa Nguranganmotor dayaNgurangan Volume MinyakPendek. Beurat
KGP-700LS3MPa72L / jam56r / mnt.1:250.37Kw0.35L56Kgs

Catetan: Ngagunakeun sedeng pikeun penetrasi congcot teu kurang ti 265 (25 ℃, 150g) 1 / 10mm gajih (NLGI0 # ~ 2 #) atawa leuwih gede ti kelas viskositas pelumas industri N46.

Grease Filler Pompa KGP-700LS Series Dimensi Instalasi

Gajih Filler Pompa KGP-700LS-diménsi