• Pompa Pangeusi gajih DJB-V70
  • Gajih Filler Pompa DJB-V70 Pompa

barang: DJB-V70 Listrik Gajih Filler Pompa 
Kauntungan Produk:
1. Pompa ieu urutan tanpa ember gajih
2. Gampang masang dina ember gajih kalawan 200L
3. lubrication otomatis sadia lamun sambungan jeung alat kontrol listrik

Pompa Pangeusi Grease Listrik DJB-V70 sami sareng kode BA-2 Pompa Pangisi Grease

Grease Filler Pompa DJB-V70 Bubuka

Pompa pangisi gajih DJB-V70 dirancang pikeun ngalengkepan dina sistem pelumasan sentral gajih, pikeun ngeusian gajih dina waduk gajih tina pompa pangisi gajih. Kodeu pesenan DJB-V70 mangrupikeun catetan kalebet ember gajih, tapi pompa bakal tiasa dipasang dina ember gajih 200L langsung sareng operasi nyalira. DJB-V70 tiasa ngahontal ngeusian gajih otomatis upami aya hubunganana sareng saran listrik.

Pompa pangisi gajih DJB-V70 diwangun ku pompa pamindahan piston anu dipasang di jero, didorong ku pangurangan gear cacing, janten operasi lancar, tekanan kaluaran tinggi, kalayan fungsi panyalindungan kaleuleuwihan diatur ku klep pangatur tekanan dina port outlet.

Motor deceleration dipasang horizontal tina DJB-V70 grease filler pompa listrik drive gear ka rotates, aci saendeng dipasang dina beungeut tungtung roda cacing, ngajalankeun plunger luhur jeung ka handap reciprocating gerak ngaliwatan rod nyambungkeun engkol, hiji- cara klep terasing dina piston jeung cap kana tekanan sarta nyeuseup gajih ngaliwatan host ka port outlet.

Punten dicatet sateuacan operasi pompa listrik DJB-V70:

  1. Motor kudu muterkeun sakumaha per panah ditandaan dina panutup motor.
  2. Pamakéan gajih kedah beresih, tékstur seragam, dina kisaran jumlah anu ditangtukeun.
  3. Pikeun operasi anu munggaran, kotak gear kedah dieusi kana minyak pelumas (N220) kana kaayaan permukaan minyak.
  4. Mimiti ngajalankeun pompa DJB-V70, klep gas kedah dibuka, sareng angkat dugi ka normal.
  5. Dilarang ngamimitian pompa upami teu aya gajih atanapi minyak dina ember gajih

Kode Pesenan Pompa Pangisi Gajih Seri DJB-V70

DJB (BA-2)-V70*
(1)(2)(3)(4)


(1) runtuyan DJB
= Pompa Pangeusi Grease Listrik (Sarua pompa BA-2)
(2)V 
= Nominal Pressure 31.5bar / 3.15Mpa
(3) Jilid Dahar 
= 70L/Jam
(4) * = Kanggo inpormasi salajengna

Gajih Filler Pompa DJB-V70 Series Data Téknis

modelTekanan NominalDahar Vol.motorNgurangan RasioNgurangan Volume Minyak BoxPendek. Beurat
DJB-V703.15MPa70L / jam0.37Kw1:250.35L55Kgs

Catetan: Medium cocog pikeun penetrasi ti 265 nepi ka 385 (dina 25 150g) grease 1/10mm (NLGI0# ~ 2#)

Grease Filler Pompa DJB-V70 Dimensi Instalasi

Grease-Filler-Pompa-DJB-V70-diménsi