Pompa Pangeusi Gajih DJB-V400 - Pompa Pangisi Gajih Listrik

produk: DJB-V400 Listrik Gajih Filler Pompa
Kauntungan Produk:
1. Volume dahar gajih leuwih badag nepi ka 400L / h
2. Pompa listrik ngan tanpa laras gajih, langsung dipasang pikeun pamakéan
3. Connect jeung kotak listrik pikeun ngawujudkeun grease lubrication otomotif

Pompa pangisi gajih DJB V400 nyaéta pompa pangisi gajih listrik kalayan volume 400l / h pompa pangisi gajih anu dianggo pikeun sistem pelumasan minyak garing, pikeun ngeusian gajih atanapi minyak dina alat pelumasan. DJB V400 bakal tiasa dianggo langsung dina laras gajih 200L sareng sayogi dianggo nyalira. Pompa pangisi gajih DJB V400 tiasa ngawujudkeun ngeusian gajih sacara otomatis upami nyambung ka alat kontrol listrik. Pompa piston dipasang dina pompa pangisi gajih salaku sumber kakuatan utama, kami milih pompa kualitas luhur pikeun kéngingkeun kerja anu lancar sareng kaluaran kakuatan pisan.
Pompa listrik dipasang vertikal ku puteran gear cacing, gear cacing dipasang dina beungeut tungtung aci saendeng, engkol nyambungkeun rod pikeun ngajalankeun piston luhur jeung ka handap reciprocating gerak. Jeung gajih atawa nyeuseup minyak na pressurized ku hiji arah dipariksa klep na piston ka kaluaran gajih ku selang.

Operasi Pompa Pangeusi Grease DJB V400:
1. sambungan kabel motor kudu accorded kana arah rotasi ditandaan dina panutup motor.
2. Pangiriman gajih kedah bersih, tékstur seragam, dina rentang sasmita dieusian.
3. Pamakéan mimiti gearbox kudu nyuntik kana minyak lubricating (N220) ka permukaan husus.
4. Pikeun operasi mimiti pompa filler gajih, klep gas kudu kabuka, sarta ditutup sanggeus kaluaran gajih normal.
5. Dilarang ngajalankeun pompa upami teu aya gajih dina tong.

Kode Pesenan Pompa Pangisi Gajih Seri DJB-V400

HS-DJB-V400*
(1)(2) (3)(4)(5)


(1) HS =
Ku Hudsun Industri
(2) DJB 
= Pompa Pangeusi Gajih Listrik, séri DJB 
(3) Tekanan Nominal=
3.15Mpa
(4) Volume Dahar 
= 400L/stroke
(5) * = Kanggo inpo nu salajengna

Gajih Filler Pompa DJB-V400 Series Data Téknis

modelTekanan NominalDahar Vol.Laju ngompaRasio réduksimotormotor Speedmotor daya
DJB-V4003.15Mpa400L / jam59r / mnt1:23.5Y90L-41400r / mnt1.5Kw

Catetan: Ngagunakeun sedeng pikeun penetrasi congcot (25 DEG, 265 ~ 385 150g) tina gajih lubricating industri jeung kelas viskositas 1/10mm leuwih gede ti N46.

Grease Filler Pompa DJB V400 Series Dimensi Instalasi

Grease Filler Pompa DJB V400 Dimensi Instalasi