Gajih Filler Pompa DJB-H1.6

barang: DJB-H1.6 Pompa pangisi gajih listrik 
Kauntungan Produk:
1. kualitas luhur tetep pompa piston jero
2. Pompa operasi lemes, kaluaran volume gajih tinggi
3. Beurat hampang pikeun kerja portabel, kalayan waduk gajih 200L

Pompa pangisi gajih DJB-H1.6 nyaéta pompa pangisi gajih listrik kalayan volume 1.6l / mnt. Pompa dahar gajih volume, pompa piston pangisi gajih DJB-H1.6 sayogi pikeun sistem pelumasan sentral gajih anu dianggo pikeun ngeusian gajih dina waduk pelumasan.

The grease filler pompa DJB-H1.6 mangrupakeun diwangun-di pompa kapindahan piston dilengkepan motor gear disetir langsung saendeng kabayang grease filler pompa l pikeun nyorong ngarampog reciprocating gerak guna nyerep tur tekanan gajih. The DJB-H1.6 nyaeta operasi stabil, tekanan kaluaran tinggi, kalawan alat outlet filter di port inlet.

Motor deceleration dipasang horizontal tina DJB-H1.6 grease filler pump ngajalankeun siklus saendeng jeung slide block, narik rod luhur jeung ka handap reciprocating gerak, mun pressurized jeung nyeuseup gajih ku hiji arah klep terasing dina urutan gajih atanapi discharges minyak tina. selang gajih.

 Punten dicatet sateuacan operasi DJB-H1.6 pompa:

  1. Unscrew colokan gajih ngeusian gajih dina tank jeung 50 # gajih mékanis kana tanda tingkat minyak saméméh ngajalankeun pompa nu.
  2. Pangiriman média kedah bersih, tékstur seragam, dina rentang sasmita anu ditangtukeun.
  3. Filter bersih kudu dipasang dina outlet.
  4. Dilarang ngajalankeun pompa tanpa gajih dina embung.
  5. Dina tilu bulan mimiti mimiti sanggeus ngajalankeun reducer motor kudu supplemented kalawan jumlah luyu 3 # molybdenum disulfide gajih tina liang knalpot, mangga ngulang deui sanggeus unggal opat bulan waktu.

Mesen Code of Grease Filler Pompa DJB-H1.6 Series

HS-DJB-H1.6B*
(1)(2)(3) (4)(5)(6)

(1) HS= Ku Hudsun Industri
(2) DJB 
= Pompa pangeusi gajih
(3)H 
= Tekanan Nominal: 40bar/4Mpa
(4) Jilid Dahar 
= 1.6L/min
(5) Ngaleungitkeun= Ngan motor sareng pipa nyeuseup;
B = Motor, pipa nyeuseup + Laras Baja (260L);
L = Motor, pipa nyeuseup + Laras baja (260L) + Alat ngawatesan
(6) *= Kanggo inpo nu salajengna

Gajih Filler pompa DJB-H1.6 Series Data Téknis

modelTekanan NominalDahar Vol.Tank Vol.motor dayaPendek. Beurat
DJB-H1.64MPa1.6L / mnt200 L0.37kw90Kgs

Catetan: Ngagunakeun médium pikeun penetrasi congcot teu kurang ti 220 (dina 25 150g) grease pelumas jeung viskositas kelas 1/10mm leuwih gede ti N68

Grease Filler Pompa DJB-H1.6 Series Dimensi Instalasi

Grease-Filler-Pompa-DJB-H1.6-diménsi