barang: DJB-F200, DJB-F200B Pompa pangisi gajih listrik 
Kauntungan Produk:
1. Nganggo atanapi tanpa gajih embung pikeun pilihan
2. kualitas luhur motor listrik certificated salaku sumber kakuatan utama
3. Ukuran pompa kompak jeung gampang, lampu jeung gampang operasi gawé

Gajih Filler Pompa DJB-F200, DJB-F200B Bubuka

Pompa pangisi gajih DJB-F200, séri F200B nyaéta pompa listrik listrik pikeun ngeusian gajih kalayan volume 200l pompa pangisi gajih. Pompa pangisi gajih DJB-F200 dianggo pikeun ngeusian gajih kana waduk gajih dina sistem pelumasan anu dilengkepan ku gear cylindrical, pompa volume gajih tetep.
Pompa pangisi gajih DJB-F200 sayogi nganggo atanapi henteu nganggo waduk / tanki gajih, mangga pariksa niup kode pesenan. Aya jaring panyalindungan dina nyeuseup gajih pompa panutup, séri DJB kami nyaéta operasi kerja anu dipercaya, pangropéa anu saé.
Catetan sateuacan operasi pompa pangisi gajih séri DJB:
1. Kawat ka motor kudu disambungkeun nurutkeun arah rotasi motor, sabalikna diputer teu diwenangkeun.
2. Pamakéan gajih kudu bersih, kualitas tékstur seragam, dina rentang jumlah dieusian.
3. Rutin ngabersihan panutup pompa dina adsorption pangotor
4. Dilarang ngajalankeun pompa tanpa gajih dina embung

Kode Pesenan Pompa Lubrication Manual DJB Series

HS-DJB-F200B*
(1)(2)(3)(4)(5)(6)

(1) HS = Ku Hudsun Industri
(2) runtuyan DJB
= Pompa Pangeusi Gajih Listrik 
(3) F 
= Nominal Pressure 25bar / 2.5Mpa
(4) Jilid Dahar 
= 200L/Jam
(5) B 
= Kalayan tong gajih,  Ngaleungitkeun= tanpa tong gajih, 
(6) *
 = Kanggo inpormasi salajengna

Gajih Filler Pompa DJB Series Data Téknis

modelTekanan NominalDahar Vol.Tank Vol.motor dayamotor SpeedPendek. Beurat
DJB-F2001 MPa200 ml / mnt270 L1.1 kw1400 r / mnt50kgs
DJB-F200B1 MPa200 ml / mnt270 L1.1 kw1400 r / mnt138kgs

Catetan: Input média sareng kelas viskositas penetrasi congcot 265 ~ 385 (25 DEG C, 150g) 1/10mm gajih NLGI0 # ~ 2 # tibatan pelumas industri N120

Grease Filler Pompa DJB-F200 Dimensi Instalasi

Gajih Filler Pompa DJB-F200-Diménsi

Grease Filler Pompa DJB-F200B Dimensi Instalasi

Gajih Filler Pompa DJB-F200B-Diménsi