Gajih arah klep 24EJF-P

barang:  24EJF-P / SA-V gajih arah klep 
Kauntungan Produk:
1. Maks. tekanan operasi nepi ka 400bar / 40Mpa
2. AC motor listrik Powered, operasi leutik tur dipercaya
3. Respon Gancang sareng ngalihkeun jalan arah aliran, gampang dibabawa

Gajih klep arah 24EJF-P (SA-V) nyaéta dua posisi, 4 arah klep arah Powered by motor DC mun pindah gerakan spool dina kaayaan buka jeung nutup tina pipa minyak atawa ngarobah arah hiji alat kontrol suplai minyak terpadu. .
Klep arah grease 24E J FP dirancang salaku operasi anu tiasa dipercaya sanajan dina kaayaan kerja anu parah (sapertos suhu rendah atanapi gajih viskositas tinggi). klep arah gajih Ieu cocog pikeun gajih atawa sistem lubrication minyak kalayan tekanan nominal 40MPa atanapi kirang na dina pipa cabang utama sistem hidrolik. SA-V gajih klep arah ogé bisa dipaké salaku dua-posisi opat arah; dua-posisi tilu arah sareng dua-posisi dua arah, tilu jinis klep arah.

Gajih klep arah 24EJF-P (SA-V) utamana diwangun ku motor DC, switch wates, perumahan klep, alat trafo panyaarah sareng komponenana sejenna dipasang dina pelat baja sarua jeung disimpen dina komposisi cangkang pelindung.

Kotak kontrol listrik dina sistem ngirimkeun sinyal switching (saklar tekanan tungtung sistem) sangkan motor DC muterkeun, drive spool ngaliwatan kabayang saendeng salaku gerak reciprocating linier. Nalika spool pindah ka posisi reversing diperlukeun, tungtung klep tina switch wates touch baffle meta, ngaluarkeun sinyal listrik ka kotak kontrol éléktronik, maréntahkeun pikeun ngeureunkeun rotasi motor DC, ngalengkepan prosés switching.

Kumaha Ngoperasikeun Grease Directional Valve 24EJF-P (SA-V) Series:
1. The grease arah klep 24EJF-P (SA-V) klep kudu dipasang di hareup pipa utama jeung cabang tina sistem, kudu dipasang di wewengkon mana ventilasi jeung drying gampang mariksa jeung sakuliling teu bisa. ngaganggu mékanisme gerakan.
2. Lamun dipaké salaku 2/2 klep, port minyak janten "B" na balik port "R" kudu diblokir.
3. Lamun dipaké salaku 3/2 klep, port minyak jadi "B" kudu diblokir.
4. Sambungan listrik nurutkeun prinsip sambungan handap.
Gajih arah klep 24EJF-P sambungan kawat

Kode Pesen Of Grease Directional Valve 24EJF-P (SA-V) Series

model Max. Tekanan Ngalihkeun Waktos Tegangan Masukanmotor teganganmotor dayaTorsi Motor beurat
HS-24EJF-P (SA-V)40Mpa0.5S220V AC24V DC50W 20N.m 13kgs

Gajih arah klep 24EJF-P (SA-V) dimensi

Gajih arah klep 24EJF-P-dimensi