barang: GPZ-135, BSV-120, KP-110, PF-120 Klep Injeksi Pelincir
Kauntungan Produk:
1. Injector klep pikeun pelumas semprot
2. 4 Jenis klep suntik pelumas pikeun pilihan
3. harga pangalusna salaku ngagantian atawa pangropéa

GPZ, BSV, KP, PF pelumas suntik klep Bubuka

GPZ, BSV, KP, PF Series pelumas suntik klep nyaeta gajih hawa Pergaulan klep lubrication, nu cocog pikeun gears kabuka badag dina mesin industri atawa alat-alat (kayaning ball mill, kiln usaha Rotary, excavators, blast tungku distributor, jsb) dina metallurgy. , pertambangan, semén, kimia, kertas jeung industri lianna, kitu ogé lubrication tina tali kawat baja jeung ranté.

GPZ, BSV, KP, PF Series hawa grease Pergaulan klep lubrication boga ciri ngalirkeun pelumas nu saluareun hiji dipasing kerja tangtu, orienting, kuantitatif jeung seragam nyemprot ka beungeut gesekan pikeun lubrication, nu gampang pikeun operasi sarta paling éféktif lubrication mesin. .

GPZ, BSV, KP, PF pelumas suntik klep urutan Code & Data Téknis

modelJarak semprotDiaméterna semprotMin. GajihAbdi. Tekanantekenan hawaKonsumsi hawabeurat
GPZ-135200mm135mm3.0ml1.0MPa0.45MPa420L / mnt1.3KG
BSV-120200mm120mm1.5ml1.5MPa0.50MPa380L / mnt0.7KG
KP-110250mm110mm1.5ml1.5MPa0.45MPa200L / mnt0.7KG
PF-120200mm120mm1.5ml1.5MPa0.50MPa380L / mnt0.7KG

GPZ-135, KP-110 Pamasangan klep suntik pelumas 

GPZ-135, KP-110 Instalasi Dimensi

BSV-120 pamasangan klep suntik pelumas 

BSV-120 Instalasi Dimensi

PF-120 pamasangan klep suntik pelumas 

PF-120 Instalasi Dimensi