Pompa Lubrication Kaki Seri FRB-3 - Pompa Grease Kaki, Pompa Pelumasan Operasi Kaki

barang: FRB-3 Foot Dioperasikeun Grease Lubrication Pompa 
Kauntungan Produk:
1. Maks. tekanan gawé nepi ka 40Mpa / 400bar
2. Laju nyoco gajih 3mL/stroke, volume embung 9L
3. Sadia gajih tina NLG I0#~2#) atawa viskositas kelas nepi ka N100

Pompa lubrication suku FRuntuyan RB-3 nyaéta pompa gajih suku, pompa lubrication operasi suku, anu diimpor téknologi asing canggih, dina bentuk struktur pompa lubrication manual dina dasar ngembangkeun produk anyar. Pompa pelumasan suku séri JRB-3 jalanna ku piston gerak bolak-balik anu digerakkeun ku suku pikeun ngaleupaskeun pelumas gajih.

Gerakan nangtung tina pedal suku pikeun ngajalankeun sarta ngabales pompa piston, gajih atawa minyak dina embung minyak ieu pressurized kana port inlet pompa piston ku tekanan béda. Ku piston tina pompa reciprocates terus nyedot sarta ngurangan gajih atawa minyak sarta mindahkeun kana titik lubrication, éta pompa lubrication garis tunggal leutik.

Pompa lubrication suku FRB-3 runtuyan nyaéta beurat hampang pikeun kaayaan kerja portabel, desain ukuran leutik, utamana kuat applicability, nu bisa langsung diwangun ku sistem lubrication terpusat single-garis leutik tur distributor single-garis.

Operasi Pompa Lubrication FRB-3 Series:

  1. Leupaskeun hawa saméméh operasi pompa, buka panutup, cabut piston dina tank, jeung pompa manual atawa listrik ngaliwatan filter pikeun ngeusian dina gajih bersih atawa minyak, (Ulah make gajih unfiltered atawa minyak), mencét piston jeung panutup.
  2. Ngeusian hawa dina cartridge hawa, tekanan inflasi teu kudu ngaleuwihan nilai predetermined of 0.4Mpa, teu kudu muka piston, ngeusian hawa sarta muka klep jarum hawa lamun minyak salaku media.
  3. Max. tekanan teu kudu ngaleuwihan tekanan nominal tina pompa.
    d. Ieu teu diwenangkeun pikeun ngamanipulasi Peta footboard lamun euweuh minyak pelumas dina embung.

Mesen Code Of Foot Lubrication Pump FRB-3 Series

FRB-3-9L*
(1)(2)(3)(4)


(1) FRB 
= Pompa Lubrication suku 
(2) Volume Dahar = 3mL / stroke
(3) Reservoir gajih = 9L
(4) * 
= Kanggo inpo nu salajengna

Pompa Lubrication suku FRB-3 Data Téknis Series

modeltekenandaharJilid tankAir Pra. Panyimpenandimensibeurat barang tambahan
FRB-340 MPa3mL / stroke9L0.3MPa630mm × 292mm × 700mm18.5KgsKalawan Air Pencét

Catetan: Ngagunakeun medium pikeun penetrasi congcot 250 ~ 350 (25 ℃, 150g) 1 / 10mm gajih (NLG I0 # ~ 2 #), ogé ngagunakeun viskositas kelas pelumas leuwih gede ti N100, suhu lingkungan gawé -10 ℃ ~ 80 ℃.

Pompa Lubrication Foot FRB-3 Dimensi Instalasi

Pompa Lubrication Foot FRB-3 Dimensi Instalasi