Mangga parios patarosan biasa di handap, atanapi mangga taros Kami upami jawabanna nyumponan sarat anjeun!
Eusi FAQ bakal sering diapdet sareng hatur nuhun pikeun masalah anjeun. 

1. Patarosan Sateuacan Orde

Punten kirimkeun kami rinci di handap ieu dina surat patarosan anjeun:
- Kode barang khusus, atanapi kode pesenan produk; kuantitas patali diperlukeun; inpormasi perusahaan anjeun
Kami bakal ngahubungi anjeun dina 24hs (Waktu Gawé) nalika gaduh inpormasi di luhur.

Punten gaduh subyek Email, robot scan email urang tiasa ngahapus janten spam upami teu aya subjek surat khusus.

Punten kirimkeun ka kami poto produkna, langkung saé gaduh gambar pelat nami.
Kami moal tiasa ngabales anjeun upami kodeu barang henteu jelas pisan pikeun kami.

Punten kirimkeun ka kami detil produk, insinyur kami bakal mastikeun upami éta sayogi pikeun kami.
Kami bakal ngandelkeun anjeun engké.

Urang ukur cutatan harga dina istilah Exworks.
Punten wartosan kami upami anjeun dipénta sanésna, sapertos kiriman, kami bakal nyarioskeun ka anjeun nalika gaduh tujuan di sisi anjeun.

harga lumrah kami ditawarkeun.
Urang janji konsumén urang:
- Henteu pernah ngajual bahan bekas
- Sadaya produk bakal diuji sateuacan pangiriman
- Sadaya produk anu kami jual dina 12 bulan jaminan kualitas
- Paket anu kuat sareng saé, henteu hariwang ngeunaan transportasi anu panjang
* Produk kualitas goréng bakal runtah waktu antara urang jeung konsumén urang, ku kituna, punten ulah ngahubungan kami lamun ngan hayang meuli harga cheapest ti kami, urang teu ngajual sampah.

Pikeun jumlah USD200.00 luhur, urang nampi ku T / T (Disarankeun), L / C
Pikeun jumlah USD199.00 handap, PayPal (Disarankeun), Western Union

Urang nawiskeun dokumén normal pikeun clearance customer, kayaning, Invoice na Daptar bungkusan.
Ogé kami nawiskeun CO, FormE, FormF, Invoice Legalisasi ku Kedubes, CQ ku pabrik urang. jeung sajabana, tapi bakal disiapkeun ngeunaan jumlah urutan.

Pesenan bakal disiapkeun saatos nampi pamayaran.
Biasana bakal nyandak ngeunaan 5 ~ 20 poé gawé gumantung kana bagian dina stock atawa manufaktur, assembly, nguji sarta pakét.

8413.9100.00 - Pembagian Lubrication (Distributor); Lubrication valves (Air, Minyak atawa gajih klep), Indikator, Asesoris Lubrication
8413.5020.90- Pompa Lubrication Listrik (Kaasup Pompa Pangeusi Grease Didamel Ku Listrik)
8413.2000.00- Pompa Lubrication Manual (Kaasup Pompa Pangeusi Grease Ku Manual Dioperasikeun)
8421.3100.00 - Saringan Lubrication
8419.5000.90 - Coolers
* Mangga ngahubungan kami lamun item nu teu didaptarkeun di luhur.

2. Patarosan Saatos Order

Pesenan bakal diolah pas nampi pamayaran.
Urang tiasa nawiskeun status pamrosésan pesenan online dina halaman wéb ieu ka para nasabah biasa.

Kami bakal nginpokeun ka anjeun nalika pesenan réngsé, sareng pesenan bakal dikirim saatos konfirmasi anjeun.
Tapi urang tiasa ngirim barang langsung nalika ngabéréskeun pesenan upami dikirim ku Express.

Pasti, kami bakal nginpokeun ka anjeun nomer pelacak Express. sanggeus ngirim barang ku Express.

Biasana, sadaya produk anu dijual ditawarkeun garansi sataun dina operasi anu leres.

Urang bakal nawiskeun bagéan produk urang pikeun ngagantian lamun diperlukeun, tapi produk kudu dibeuli ti kami.
Upami teu kitu, urang moal nyandak tanggung jawab sagala koordinasi goréng tina bagian

Ngeunaan Panilitian
Ngeunaan Harga
Istilah sanésna
Ngeunaan Order Processing
Saatos Orde