barang:  DB Electric Grease Lubrication Pompa 
Kauntungan Produk:
1. Single garis pompa lubrication kalawan 63mL / mnt. laju aliran
2. Maks. tekanan gawé 10Mpa / 100bar, kalawan 8L grease reservoir
3. tugas beurat motor listrik sarta ukuranana beurat lampu, kalawan karanjang pikeun digawé portabel

Pompa lubrication listrik DB runtuyan nyaéta gajih nyoco lubrication pompa, garis tunggal motor listrik pompa lubrication kakuatan, sadia pikeun frékuénsi low of lubrication, tekanan nominal nepi ka 10MPa, paling dilengkepan dina sistem lubrication kalawan titik lubrication handap 80 angka, gajih ti outlet di. tina pompa lubrication DB-63 ditransfer ku tipe modular distributor lubrication garis tunggal.

Pompa lubrication listrik DBZ-63 mangrupakeun garis tunggal grease pompa listrik pikeun siklus lubrication panjang sarta titik lubrication parabot leuwih desentralisasi, lubricating ka titik lubrication langsung ngaliwatan gun gajih, utamana lumaku pikeun angkutan mesin sarta alat-alat di palabuhan laut.

Operasi of Electric Lubrication pompa DB Series
1. Electric lubrication pompa DB / DBZ kudu dipasang dina suhu ambient cocog, kirang lebu, keusikan gajih gampang, adjustment posisi gawe, inspeksi, kasempetan pangropéa gampang.
2. Ngeusian Hiji liter 50 # minyak mesin dina kotak gear saméméh operasi.
3. gajih kudu make dieusian ku pompa manual SJB-D60 or pompa listrik DJB-F200 ngaliwatan eusian port of waduk. Dilarang ngamimitian pompa upami teu aya gajih di jero.
4. Wiring motor sakumaha per tanda dina panutup motor, rotasi malikkeun teu diwenangkeun
5. saringan filler gajih kudu cleaned rutin.
6. Tekanan régulasi klep on pompa nu bisa disaluyukeun dina rentang 0 ~ 10MPa, pamakéan pompa teu kudu ngaleuwihan tekanan nominal 10MPa.
7. Nalika fluktuasi tekanan pompa lumangsung, suplai minyak teu normal, mangga unscrew nu screw getihan dina pompa nepi ka ngurangan hawa, gajih normal mudal kaluar mun tighten getihan.
Sekrup.
8. Singlet garis pompa lubrication listrik DB / DBZ kudu dijaga beresih, dilarang ngeusian gajih tina panutup embung langsung.

Kode Pemesanan Listrik Pompa Lubrication DB Series

DBZ-63-8*
(1)(2)(3)(4)(5)


(1) DB 
= Pompa Lubrication Listrik DB Series 
(2)Z = Kalawan karanjang movable; Ngaleungitkeun = Tanpa karanjang
(3) Volume Dahar gajih = 63mL / mnt
(4) Volume Reservoir = 8 L
(5) * = Kanggo inpo nu salajengna

listrik Pompa Lubrication DB Data Téknis Runtuyan

modelTekanan MPaDahar ml / stroketank
L
Pistons Dia. mmPiston No.motorBeurat kg
modelkakuatan
Kw
kagancangan
r / mnt
DB-631063884A063240.25140023
DBZ-631063884A063240.25140052

Ngagunakeun sedeng pikeun penetrasi congcot 250 ~ 350 (25 ℃, 150g) 1 / 10mm gajih (NLGI0 # -2 #).

listrik Pompa Lubrication DB Ukuran Masang

Listrik-Lubrication-Pompa-DB-Diménsi

listrik Lubrication pompa DBZ Ukuran Masang

listrik-lubrication-pompa-db-z-diménsi