Pompa Minyak Pelumasan Listrik - Dioperasikeun Listrik, Pompa Dahar Minyak

Naha mésér pompa gajih lubrication listrik kami:

- Pompa Grease Lubrication dirancang pikeun manjangkeun periode pangropéa fasilitas anjeun sareng ngirangan waktos pangropéa. Pompa Lubrication Listrik ogé bakal ngirangan kamungkinan gagalna pelumasan sareng biaya pangropéa anu saluyu. Salaku tambahan, Pompa Grease Lubrication bakal ningkatkeun tingkat turnout fasilitas anjeun sareng efisiensi operasional.
- Pompa Pelumasan Listrik kami dirancang pikeun ningkatkeun produktivitas ku ngalegaan periode pangropéa fasilitas anjeun sareng ngirangan waktos pangropéa. Henteu ngan ukur pompa kami bakal ngirangan kamungkinan gagalna pelumasan, tapi ogé bakal ngirangan biaya pangropéa anu aya hubunganana. Salaku tambahan, pompa kami dirancang pikeun ningkatkeun efisiensi operasional sareng tingkat turnout.
– Pilari manjangkeun umur komponén lubricated anjeun nepi ka 60 nepi ka 80%? Teu katingali langkung jauh ti garis pompa minyak pelumas kami! Kalayan sistem pelumasan terpusat di tempat, anjeun tiasa mastikeun yén sadaya titik pelumasan anjeun diurus - hartosna kirang pangropéa sareng pangropéa pikeun alat sareng jasa industri anjeun.
Tong percanten ka mana-mana pompa anu murah pisan di pasar - produk urang didamel ngan ukur bahan anu kualitasna paling luhur, hartosna éta bakal tahan dugi ka taun-taun dianggo terus-terusan. Sarta alatan kami nyaho yén unggal aplikasi mah béda, kami nawarkeun rupa-rupa model pikeun milih ti sangkan anjeun bisa manggihan fit sampurna pikeun kaperluan anjeun.

Kami parantos nyayogikeun Pompa Pelumasan Listrik pikeun tekanan sedeng atanapi alat pelumasan tekanan tinggi pikeun operasi sistem langkung ti 10 taun.
Pompa Pelumasan Listrik kami mangrupikeun kinerja anu luhur sareng tugas beurat, tiasa tahan kaayaan kerja anu béda dina sababaraha industri, kalebet konstruksi, otomotif, laut, pertanian sareng seueur deui. Anjeun tiasa ngandelkeun pompa kami pikeun daya tahan, réliabilitas sareng umur jasa anu langkung panjang.
Kotektak pilihan pompa minyak pelumas listrik kami ayeuna sareng milari anu sampurna pikeun kabutuhan anjeun!

Lubrication-Pompa-DDB10

DDB10 Lubrication gajih pompa

  • Multi titik kalawan 10 injector lubrication
  • Motor mumpuni kalayan operasi tugas beurat
  • Kahirupan jasa anu langkung panjang, bagian saatos penjualan dirojong
    Tingali Rincian >>> 
Lubrication gajih pompa DDB18

DDB18 Lubrication gajih pompa

  • Nepi ka no. 1~18 outlet lubricating
  • Max. tekanan 10Mpa, 380VAC motor listrik
  • Volume dahar 0.2ml / mnt. , Tangki volume 23L
    Tingali Rincian >>> 
Lubrication gajih pompa DDB36

DDB36 Lubrication gajih pompa

  • Nepi ka no. 1 ~ 36 outlet lubricating sadia
  • Max. tekanan 10Mpa, 380VAC motor listrik
  • Volume dahar 0.2ml / mnt. , Tangki volume 23L
    Tingali Rincian >>> 
Grease-Lubrication-Pump-DDRB-N

DDRB-N, ZB Tipe Lubrication Pompa

  • Max. tekanan 31.5Mpa, 380VAC motor listrik
  • Volume tank gajih 10L; Pilihan 30L
  • setélan ngurangan béda sadia
    Tingali Rincian >>> 
DDB-X gajih Multi Point Pompa Lubrication

Pompa DDB-X

  • Max. tekanan operasi 25Mpa
  • Volume dahar ti 0.3ml/stroke~0.5ml/stroke
  • Volume tank gajih 4L ~ 10L pikeun pilihan
    Tingali Rincian >>> 
DDB-XE Multi-titik Pompa Lubrication Electric

Pompa DDB-XE

  • Max. tekanan operasi 25Mpa
  • Volume dahar ti 0.3ml/stroke~5ml/stroke
  • Volume tank gajih 8L ~ 30L pikeun pilihan
    Tingali Rincian >>> 
DDB-XEM Portabel Electric Grease Lubricator Pompa

Pompa DDB-XEM

  • Max. tekanan operasi 31.5Mpa
  • Volume dahar ti 380ml / mnt. ~ 360ml / mnt.
  • Volume tank gajih 30L pikeun pilihan
    Tingali Rincian >>> 
DDB-XP gajih Multi Point Pompa Lubrication

Pompa DDB-XP

  • Max. tekanan operasi 31.5Mpa
  • Volume dahar ti 0.5ml / stroke
  • Volume tank gajih 8L ~ 30L pikeun pilihan
    Tingali Rincian >>> 
DDB-XPE Multi Point gajih Lubrication pompa

DDB-XPE pompa

  • Max. tekanan operasi 31.5Mpa
  • Volume dahar ti 0.5ml / stroke
  • Volume tank gajih 8L ~ 30L pikeun pilihan
    Tingali Rincian >>> 
APG Series Of Air Dioperasikeun, Pneumatic Grease Pompa

APG Pneumatic gajih pompa

  • Dioperasikeun hawa & pompa gajih
  • 0.6 ~ 0.8Mpa tekanan inlet Nomral, 30 ~ 40Mpa tekanan outlet tinggi
  • 12L, 30L, 45L tong gajih pikeun pilihan
    Tingali Rincian >>> 
lubrication-pompa,-ZPU

Pompa Lubrication ZPU

  • Pompa lubrication terpusat
  • Max. tekanan 40Mpa, 380VAC motor listrik
  • Volume dahar ti 135 ~ 400ml / mnt.
    Tingali Rincian >>> 
Pompa pelumasan minyak ZB-H (DB-N)

ZB-H, Pompa Lubrication DB-N

  • Max. tekanan 31.5Mpa, 380VAC motor listrik
  • Volume dahar ti 25 ~ 90ml / mnt.
  • Volume tank gajih 30L kalayan beurat hampang
    Tingali Rincian >>> 
Lubrication-Pompa-DRB-L,-Electric-Lubrication-Pompa

DRB-L U Tipe Lubrication pompa

  • Max. tekanan 20Mpa, 380VAC motor listrik
  • Volume dahar ti 60 ~ 585ml / mnt.
  • Volume tank gajih 20L; 35L ; Pilihan 90L
    Tingali Rincian >>> 
Lubrication-Pump-DRB-P, -DRBZ-P-Greasing-Lubrication-Pump

DRB-P, DRBZ-P Lubrication Pompa

  • Pompa tunggal atawa ganda, max. tekanan 40 Mpa
  • Volume dahar ti 120 ~ 360ml / mnt.
  • Volume tank gajih 30L ~ 100L pikeun pilihan
    Tingali Rincian >>> 
gajih-lubrication-pompa-dxz

Pompa Lubrication DXZ

  • Max. tekanan operasi 10Mpa
  • Volume dahar ti 100 ~ 630ml / mnt.
  • Volume tank gajih 50L ~ 120L pikeun pilihan
    Tingali Rincian >>> 
HB-P Electric Grease Lubrication Pompa

Pompa Lubrication HB-P

  • Max. tekanan 40Mpa atanapi 20Mpa
  • Volume dahar ti 200 ~ 800ml / mnt.
  • Volume tank gajih 60L ~ 100L pikeun pilihan
    Tingali Rincian >>> 
Pompa Lubrication listrik DB

DB, Pompa Lubrication DBZ

  • Max. tekanan operasi 10Mpa
  • Volume dahar ti 63ml / mnt.
  • Volume tank gajih 8L pikeun pilihan
    Tingali Rincian >>> 
DRB-J, U-25DL, U-4DL, Pompa Lubrication Gajih Listrik

DRB-J, U-25DL, U-4DL Pompa

  • Max. tekanan operasi 10Mpa
  • Volume dahar ti 60ml / mnt. ~ 195ml / mnt.
  • Volume tank gajih 16L ~ 26L pikeun pilihan
    Tingali Rincian >>> 
Pompa gajih tugas beurat SDRB-N Series

SDRB-N Lubrication pompa

  • Max. tekanan operasi 31.5Mpa
  • Volume dahar ti 60ml / mnt. ~ 585ml / mnt.
  • Volume tank gajih 20L ~ 90L pikeun pilihan
    Tingali Rincian >>>