HB-P Electric Grease Lubrication Pompa

produk: HB-P Electric Grease Lubrication Pompa
Kauntungan Produk:
1. Gemuk nyoco aliran badag nepi ka 200mL / mnt., 400mL / mnt., 800mL / mnt.
2. Maks. tekanan gawé nepi ka 40Mpa / 400bar, kalawan 60L-100L grease reservoir
3. tugas beurat motor listrik 1.10Kw na 2.20Kw, dilengkepan karanjang atawa pompa dual pilihan

Pompa gajih listrik séri HB-P nyaéta pompa lubrication gajih, pompa lubrication gajih kakuatan listrik sadia pikeun titik multi-lubrication, sebaran titik lubricating lega, sarat frékuénsi feeing gajih tinggi, pikeun sistem lubrication terpusat dual na tunggal kalawan tekanan nominal nepi ka 40 (20Mpa). ).

Pompa gajih listrik HB-P bakal tiasa dilengkepan karanjang mobile, selang, gun suntik gajih na kabel listrik kana sarat lubrication tina frékuénsi gajih low, titik lubrication kirang, volume dahar badag diperlukeun tapi teu gampang ngagunakeun sistem lubrication terpusat, dibabawa. pikeun tuang gajih.

Reservoir gudang gajih ieu ogé dilengkepan tingkat gajih alat alarem otomatis, lamun cocog jeung kotak kontrol listrik pakait ogé jadi mungkin pikeun ngawujudkeun otomatis ngadalikeun sarta ngawas sistem lubrication.

Operasi Of Electric Grease Pompa HB-P runtuyan
1. Pompa gajih listrik HB-P kudu dipasang jeung dibereskeun dina lokasi vertikal anu gampang pikeun layanan sarta kirang berdebu, sarta mangga pastikeun suhu ambient cocog pikeun rentang suhu operasi pompa urang ti -20 ° C nepi ka + 65 °C.

2. Pompa gajih listrik HB-P kudu dipasang di puseur sistem lubrication sajauh mungkin, pondok sistem pipa panjang tur ngajaga serelek tekanan minimum, ku kituna pikeun mastikeun pompa lubrication ngahasilkeun tekanan cukup pikeun nungkulan tekanan balik. tina titik lubrication

3. The gajih bersih kudu ngeusian, sabab pelumas ngandung pangotor mindeng gagalna utama pikeun pompa gajih listrik sarta sistem. The ngeusian gajih dina embung kudu ditambahkeun ngaliwatan port inlet ku pompa pangisi gajih listrik. Sateuacan ngeusian gajih dina pompa gajih listrik, éta hadé pikeun ngeusian dina minyak lubricating munggaran sabab laju aliran alus minyak lubricating, éta bakal pinuh ku sakabéh bagian dina ni'mat pangaluaran tina hawa. Bagian pelumas, upami aya, henteu tiasa nganggo minyak, maka pompa kedah beroperasi tanpa hawa, dugi ka gajih dugi ka tungtung pipa.

4. Motor listrik bakal muterkeun saarah jarum jam, sarta kotak gear kedah ngeusian 50 # minyak mékanis ka tingkat na diperlukeun.

5. Pipelines, utamana ti pipa ka minyak bearing lubrication sarta mangrupa bagian tina titik lubrication kudu ngeusi minyak lubricating sateuacanna, lajeng install deui.

6. Pompa gajih listrik HB-P berpungsi di jero rohangan, ker atawa dina aplikasi lingkungan kasar, éta kudu nyandak ukuran pelindung.

Kode Pemesanan Pompa Lemak Listrik Series HB-P

HB-P200-GC*
(1)(2)(3)(4)(5)(6)


(1) HB 
= Tekanan Tinggi sareng Rendah Pompa Minyak Listrik 
(2) Maks. Tekanan: P = 40Mpa/400bar ; L = 20Mpa / 400bar
(3) Laju Aliran gajih = 200mL / mnt.
(4) G = Gajih salaku media
(5) Tipe C = Kalawan karanjang moveable; B Tipe = Pompa wungkul;
     S Tipe= Pompa ganda sareng hiji outlet; D Jenis = Pompa ganda sareng dua stopkontak (Pariksa ukuran niup)
(6) * = Kanggo inpo nu salajengna

Pompa gajih listrik HB-P Series Data Téknis

modeltekenan
MPa
Laju Aliran
ml/min
Tank Vol.
L
Daya Motor kWVoltaseubeurat
HB-P(L)200Z40 (20)200601.1380V280kgs
HB-P(L)400Z40060, 100328kgs
HB-P(L)800Z8001002.2405kgs

Pompa gajih listrik HB-P B Tipe Series Dimensi

Listrik-Grease-Pompa-HB-P, BType

Pompa gajih listrik HB-P C Tipe Series Dimensi

Listrik-Grease-Pompa-HB-P, CType

Pompa gajih listrik HB-P S Tipe Series Dimensi

Listrik-Grease-Pompa-HB-P, SType

Pompa gajih listrik HB-P D Tipe Series Dimensi

Listrik-Grease-Pompa-HB-P, Tipe D