DRB-J, U-25DL, U-4DL, Pompa Lubrication Gajih Listrik

barang: DRB-J (U-25DL, U-4DL) Pompa Lubrication Gajih Listrik
Kauntungan Produk:
1. Dual garis lubrication laju aliran pompa: 60mL / mnt. sareng 195mL / mnt.
2. Maks. tekanan gawé 10Mpa / 100bar, kalawan 16L / 26L reservoir gajih
3. Motor listrik tugas beurat 0.37Kw sareng 0.75Kw, jalur pipa tipe loop

Kode sarua:
RB-J60 Sarua U-25DL ; DRB-J195 Sarua U-4DL

Pompa grease lubrication listrik DRB-J (U-25DL, 40DL) séri nyaéta garis ganda pompa lubrication gajih, pompa lubrication gajih listrik pikeun sistem lubrication terpusat. Pompa lubrication gajih listrik DRB-J mindahkeun gajih lubricating ka distributor garis ganda sareng klep suntik, sacara otomatis muka klep cek dina garis hawa anu dikomprés ku tekanan hidrolik, bentuk halimun minyak sareng hawa disuntik kana bagian-bagian gesekan mesin sareng alat, khususna cocog pikeun permukaan gigi gear drive kabuka, rollers dukungan, ngageser. pituduh permukaan gesekan, kayaning bagian mesin lubrication.

Gawéna Pompa Pelumasan Lemak Listrik DRB-J (U-25DL, 40DL) séri
Pompa lubrication gajih listrik DRB-J (U-25DL, 40DL) runtuyan diwangun ku pompa piston, embung gajih, klep kontrol arah, accumulator jeung asesoris séjén. Sedengkeun pompa piston disetir ku motor listrik pikeun nyedot gajih ti embung jeung pressurized ka arah klep. Aya 4 panyambungna pipa dina klep arah, nyaéta dua pipa suplai gajih utama sareng dua pipa mulang gajih.
Kolam renang arah dipasang dina klep arah dipencet ku tekanan gajih dina garis pipa mindahkeun gajih ka outlet port ganti, nalika on outlet nyoco gajih, gajih séjén nyambung ka gajih embung pikeun ngurangan.
Dua palabuhan tina accumulator nyambung ka dua palabuhan suplai tina klep arah, guna narima suplement gajih timely bari ngaganti suplai gajih pipa.

Operasi of Electric Grease Lubrication Pump DRB-J (U-25DL, 40DL) runtuyan
1. Gajih listrik pompa Lubrication DRB kudu dipasang dina suhu ambient cocog, kirang lebu, Geter, drying hawa, sarta gampang pikeun ngeusian gajih, adjustment posisi, inspeksi sarta dina pangropéa gampang kasempetan merenah. Sapertos dina kaayaan lingkungan luar atanapi kasar, tindakan pelindung. kedah tumut kana tinimbangan.

2. pamakean DJB-V70 or DJB-V400 pompa pangisi listrik pikeun ngeusian gajih dina pompa lubrication runtuyan DRB, gajih nyuntik tina gajih ngeusian dina port. (Saringan gajih dipasang)

3. Kotak gear kedah dieusi minyak (minyak industri N220) dugi ka tingkat standar sateuacan operasi pompa pelumasan, minyak pelumas dina kotak gajih kedah dirobih unggal 200 jam damel.

4. Electric Grease lubrication pompa arah rotasi nyaeta unidirectional, nu wiring of motor listrik kudu disambungkeun sakumaha per arah rotasi ditandaan dina panutup motor.

5. klep relief tekanan dina pompa nu bisa disaluyukeun dina rentang 0MPa-10MPa, sarta teu kudu ngaleuwihan tekanan nominal (11MPa) tina pompa bari digawé.

Kode Pemesanan Gajih listrik Lubrication pompa DRB-J (U-25DL, 40DL) runtuyan

DRB-J60G16-L*
(1)(2)(3)(4)(5)(6)(7)


(1) DRB 
= Listrik grease lubrication pompa DRB, U-25DL, runtuyan U-4DL 
(2) J = Maks. tekanan 10Mpa / 100bar
(3) Volume Dahar = 60mL / mnt. ; 195mL / mnt.
(4) G = Gajih salaku média; O= Oli pelumas
(5) Reservior gajih  = 16L ; 26
(6) L. = Pipa siklus loop
(7) * = Kanggo inpo nu salajengna

Listrik Gajih Lubrication Pompa DRB-J, U-25DL, U-4D, Data Téknis

modelTekanan MPaaliranTank Vol.pipaAcc. mlKakuatan kWNgurangan LajuLaju r / mntMinyak Dina Gear Boxbeurat
Kode HSOrig. Kodeuml / mntL
DRB-J60U-25DL106016loop500.371:151001L140kg
DRB-J195U-4DL1019526loop500.751:20752L210kg

Catetan: Paké viskositas sedeng tina gajih teu kurang ti 120cSt.

Listrik Gajih Lubrication Pompa DRB-J60, U-25DL Dimensi Instalasi

Listrik Gajih Lubrication Pompa DRB-J60, U-25DL Dimensi Instalasi

Listrik Gajih Lubrication Pompa DRB-J195, U-40DL Dimensi Instalasi

Listrik Gajih Lubrication Pompa DRB-J195, U-40DL Dimensi Instalasi