Distributor Lubrication Dual Line, Distributor pelumas

Distributor Pelumasan Garis Ganda mangrupikeun distributor pelumas atanapi pelumas minyak biasana dilengkepan dina alat pelumasan anu ngadistribusikaeun gajih atanapi minyak kana prasetting pipa.
Distributor Pelumasan Jalur Ganda kami aya dina sababaraha jinis sareng spésifikasi pikeun nyocogkeun ka kabutuhan anu béda-béda industri manjangkeun umur jasa alat, loba dipercaya jeung ngahemat biaya manufaktur.

Alat Pangukuran VSG

Alat Pangukuran VSG

  • VSG2 ~ VSG8 Lubrication palabuhan outlet pikeun pilihan
  • Tekanan kerja tinggi nepi t0 40Mpa / 400bar
  • Nyaluyukeun volume gajih, indikator katempo
    Tingali Rincian >>> 
Alat Pangukuran VSL

Alat Pangukuran VSL

  • VSL2 ~ VSGL Lubrication palabuhan outlet pikeun pilihan
  • Tekanan kerja tinggi nepi t0 40Mpa / 400bar
  • Nyaluyukeun volume gajih, indikator katempo
    Tingali Rincian >>> 
Gajih-pelumas-Distributor-DW,-SSPQ-L

DW, SSPQ-L Lubrication Distributor

  • 2 ~ 8 Lubrication palabuhan outlet pikeun pilihan
  • Max. tekanan gawé 21Mpa / 210bar
  • adjustment volume gajih janten screw sadia
    Tingali Rincian >>> 
Ngaluarkeun Klep DV, Series SDPQ

DV, SDPQ Lubrication Distributor

  • Opat rupa ukuran klep pikeun pilihan
  • Max. tekanan gawé nepi ka 31.5Mpa, 315bar
  • Diménsi standar pikeun gampang dipasang
    Tingali Rincian >>> 
Dual Line Distributor KW Series

KW Lubrication Distributor

  • Ukuran 2/3/4/5 pikeun pilihan
  • Max. tekanan gawé nepi ka 20Mpa, 200bar
  • Diménsi standar pikeun gampang dipasang
    Tingali Rincian >>> 
Dual Line Distributor Z-VB, SSPQ Series

Z-VB, SSPQ-P Lubrication Distributor

  • 3 Volume dahar gajih pilihan
  • Max. tekanan gawé nepi ka 40Mpa (400bar)
  • 3 Tipe pangukuran pikeun sarat anu béda
    Tingali Rincian >>> 
vskh

Distributor Lubrication VSKH-KR

  • Pasokan jalur ganda, 0~1.5mL/stroke
  • Max. tekanan gawé nepi ka 40Mpa (400bar)
  • 4 Jinis nomer outlet gajih
    Tingali Rincian >>> 
lubricant-distributor-vw-grease-lubricant-distributor

Distributor Lubrication VW

  • Pasokan jalur ganda, 0.03~5.0mL/stroke
  • Max. tekanan gawé nepi ka 20Mpa (200bar)
  • 5 Jenis nomer outlet gajih
    Tingali Rincian >>> 
Gajih-pelumas-Distributor-SGQ

Distributor Lubrication QMS

  • Pasokan jalur ganda, 0.1 ~ 20mL / stroke
  • Max. tekanan gawé nepi ka 10Mpa (100bar)
  • 5 Jenis volume gajih pikeun pilihan
    Tingali Rincian >>>