DR3-4 Hydraulically arah klep

barang: DR6 Otomatis Kontrol Hidrolik, Klep arah 
Kauntungan Produk:
1. Maks. operasi nepi ka 40Mpa
2. rentang adjustment tekanan: 5 -38Mpa
3. Sadia pikeun sistem lubrication tipe terminal garis ganda

DR6 otomatis hydraulically arah klep ieu husus dirancang pikeun tekanan tinggi, gajih badag kapindahan dua garis terminal sistem lubrication terpusat.

Desain ngembangkeun anyar DR6 otomatis hydraulically arah klep mangrupakeun inovasi dua garis terminal gajih atanapi minyak sistem lubrication terpusat, DR6 integrates nu éléktromagnétik / listrik dua-posisi klep opat arah jeung klep kontrol tekanan, switch tekanan dipaké dina lubrication aslina. Sistim, kombinasi dua alat dina hiji fungsi, sahingga greatly ngurangan ukuran badag pakakas lubrication jeung kamungkinan gagalna dina bagian kontrol listrik, jang meberkeun ngaoptimalkeun kontrol listrik dina sistem lubrication.

Pamakéan DR6 Auto Hydraulically Directional Valve:

  1. DR6 otomatis hydraulically arah klep Disarankeun make dina tekanan nominal of 40MPa, kapindahan leuwih ti 150ml / mnt tina sistem lubrication, nu max sabenerna. tekanan switching teu kudu ngaleuwihan 38MPa.
  2. 2.Cefully dikonfirmasi yén inlet klep P nyambung ka lubrication pompa gajih atanapi port suplai minyak, DR6 klep balik port nyambungkeun ka garis balik sarta pastikeun yén garis balik minyak kudu euweuh diblokir.
  1. Numutkeun operasi sistem lubrication, hiji tekanan nguntungkeun pre-setting adjustment of DR6 klep kudu diatur (Tekanan switch screw ka katuhu pikeun nyaluyukeun tekanan pikeun ngaronjatkeun, kénca-leungeun kabukti tekanan pikeun ngurangan tekanan), promptly tighten nyepetkeun nut screw sanggeus adjustment.
  2. Rutin pariksa operasi distributor lubrication dual garis dina sistem lubrication, upami tekanan operasi ieu disadiakeun teuing low, tekanan switching kudu promptly disaluyukeun ka luhur saeutik saeutik.

Data Téknis Of Auto Lubrication Directional Klep DR6 Series

modelMax. TekananTekanan Adj.Jenis Ésépbeurat
DR640Mpa5-38MpaLX20-4S10Kgs

Diménsi Auto Lubrication Directional klep DR6 Series

DR6-Hydraulically-Directional-klep-diménsi