Otomatis Lubrication arah klep DR4

barang: DR4-5 Otomatis Lubrication Reversing klep
Kauntungan Produk:
1. Kontrol otomatis, Reversing klep switching
2. Presetting tekanan tina 0 ~ 20Mpa, gampang adjustment
3. Operasi dipercaya jeung kontrol tekanan, adjustment tekanan liar
lumaku:
DRB-P ; HB-P(L) ; DRB-L

Auto lubrication reversing klep runtuyan DR4-5 dipaké pikeun tipe terminal listrik sistem lubrication terpusat, pompa lubrication mindahkeun pelumas ka dua pipa suplai utama, klep hadir kalawan fungsi pangaturan tekanan sarta otomatis bisa nyaluyukeun arah tekanan set ti. 0 ~ 20Mpa, sarta gampang pikeun ngaluyukeun, struktur otomatis lubrication arah klep DR4 basajan, operasi bisa dipercaya.

Otomatis Lubrication arah klep DR4 fungsi

Otomatis lubrication arah klep DR4-5 Operasi:
Cinyusu regulator tekanan dipaksa ku blok dina piston 1 sangkan piston 1 di sisi kénca imah klep dina channel chamber of auto lubrication arah klep DR4 (Ditémbongkeun Gambar-1), piston 1 jeung piston 2 nyaeta masing-masing disambungkeun ngaliwatan outlet minyak 1 jeung outlet minyak 2.

Minyak tekanan asup kana dua rongga piston 3 (Ditémbongkeun Gambar-2) ti port inlet minyak, dimana minyak tekanan dina chamber kénca ngalir kaluar ngaliwatan port outlet minyak 1 jeung minyak tekanan nimpah dina tungtung kénca. piston nu 3 ngaliwatan piston 1 Rongga internal di sisi katuhu imah klep, lajeng piston nu 3 tetep di sisi katuhu imah klep, sedengkeun sisi katuhu piston 3 datang di sakuliah kalawan port minyak balik. Sisi katuhu oli tekanan rongga disegel ku piston 2, nalika tungtung kénca piston 1 (tekanan outlet) pikeun nungkulan gaya spring dina piston, piston 1 ka sisi kénca, sedengkeun piston 2 ka kénca ogé.

Nalika piston 1 sareng piston 2 ngalih ka tungtung katuhu klep imah (Ditémbongkeun Gambar-3), sisi kénca piston 3 disambungkeun jeung port balik minyak, sarta minyak tekanan tindakan di sisi katuhu piston nu 3 ngaliwatan rohangan jero piston 2, ngadorong piston ka sisi kénca imah klep. Dina waktos ieu, minyak tekanan dina rongga katuhu piston 3 ngalir kaluar ngaliwatan outlet minyak 2, sarta minyak tekanan dina tungtung kénca disegel ku piston 1. Nalika tekanan (tekanan outlet) tungtung katuhu tina piston 2 nungkulan aksi cinyusu ngalawan piston, piston 2 digeser ka katuhu jeung piston 1 digeser ka katuhu. Nalika piston 1 sareng piston 2 ngalih ka tungtung kénca imah klep, sisi katuhu piston 3 dihubungkeun sareng palabuhan mulang minyak, sareng minyak tekanan bertindak di sisi kénca piston 3 ngalangkungan rongga jero. piston 1, ngadorong piston ka katuhu ka katuhu imah klep (Ditémbongkeun Gambar-1), pikeun ngalengkepan hiji siklus karya.

Catetan: Lamun detecting kaayaan switching tina klep arah lubrication, Anjeun bisa masang pangirim sinyal switching dina klep, nalika minyak-tekanan tinggi mindahkeun tina "port minyak 1" ka "port minyak 2", gerakan piston klep, kontak dina pangirim sinyal ditutup, sarta nalika piston dipindahkeun dina arah sabalikna, kontak nu dipegatkeun sarta pamancar bisa disambungkeun ka controller atawa alat ngawaskeun sakumaha diperlukeun.
Salaku tambahan, operator kalayan tabung transparan dina pamancar tiasa dititénan langsung kana gerakan rod indikator.

Data Téknis Of Auto Lubrication Reversing klep DR4 Series

modeltekanan RangeTekanan PrasetélSystems lumaku
Jenis Loopnyemprot
DR43.5 ~ 20Mpa10.5Mpanuhunnuhun