DR3-4 Hydraulically arah klep

barang: DR3-4 Otomatis Hydraulically Control, arah klep 
Kauntungan Produk:
1. Maks. operasi nepi ka 40Mpa
2. rentang adjustment tekanan: 5 -38Mpa
3. Sadia pikeun sistem lubrication tipe terminal garis ganda

DR3-4 Series otomatis hydraulically kontrol klep arah ieu husus dirancang pikeun tekanan tinggi na kapindahan leutik dual garis tipe terminal sistem lubrication terpusat, nu ngagabungkeun sistem aslina dipaké dina klep solenoid atawa klep opat arah listrik jeung klep kontrol tekanan atawa switch tekanan. , Kombinasi dua alat dina hiji fungsi, kukituna greatly ngurangan ukuran alat lubrication sarta rupa-rupa kamungkinan gagalna alat lubrication pikeun ilubiung dina kadali panerapan listrik, tapi ogé pikeun ngaoptimalkeun sistem kontrol listrik dina alat lubrication.

DR3-4 Series otomatis hydraulically kontrol klep arah cocog pikeun dual garis terminal tipe sistem lubrication, fungsi utamana nyaéta pikeun mindahkeun jumlah leutik gajih atawa minyak tina pompa lubrication ganti ka dua garis pipe gajih utama sistem lubrication sarta ngaluarkeun alik listrik. sinyal ka kotak kontrol listrik.

Pamakéan DR3-4 Series Auto Hydraulically Control Directional Valve:
1. DR3-4 hydraulically kontrol klep arah dirancang pikeun pamakéan dina parabot lubrication leutik kalawan max. tekanan 40MPa jeung tekanan kerja sabenerna leuwih hade teu ngaleuwihan 38MPa.
2. Eta kudu taliti dikonfirmasi yén port inlet P of klep kudu disambungkeun jeung port suplai pompa lubrication, nu balik port T of DR3-4 klep kudu disambungkeun ka port balik pompa lubrication. Sarta pikeun mastikeun yén pipe balik minyak kudu aya halangan, pikeun mastikeun unloading normal.
3. Nurutkeun kana kaayaan kerja sabenerna tina parabot lubrication gajih, a adjustment lumrah téh alus pikeun pindah setelan tekanan hidrolik (tekanan screw giliran jarum jam pikeun ngaronjatkeun tekanan, sabalikna, tekanan turun), sarta tighten konci nut sanggeus. ngalengkepan adjustment.
4. Hiji dipariksa teratur kana kaayaan kerja sabenerna distributor lubrication dual garis, kayaning tungtung distributor lubrication teu jalan leres nu hartina tekanan dina sistem lubrication teu cukup, hareup klep hidrolik kudu reset ka tekanan anu pas.
5. Ukuran liang ningkatna of DR3-4 klep nyaeta 2x∅6.5mm, anu screw of inlet na outlet thread nyaeta G3 / 8 ".

Data Téknis Of Auto Lubrication Directional Klep DR3-4 Series

modelMax. TekananTekanan Adj.Jenis Ésépbeurat
DR3-440MPa5-38MPaAX31006Kg