FL Air Panas Exchanger

barang: SGLL Ganda Minyak Cooler, Cai Panas Exchanger 
Kauntungan Produk:
1. Maks. operasi 1.6 Mpa
2. aréa cooling badag nepi ka 12m2
3. Pamasangan vertikal sareng horisontal sayogi

Kaayaan Gawé SGLL Ganda Minyak Cooler
SGLL ganda minyak cooler dirancang jeung dijieun nurutkeun standar GB jeung rujukan ka Jerman AD jeung AS TEMA Standar. Kabéh bahan baku anu baja jeung kuningan parsial salaku konstruksi, sisi minyak tekanan gawé kalawan 1.6MPa, hawa digawé 150 ℃, sisi cai tekanan gawé 1.0MPa, hawa digawé 100 ℃. SGLL cooler minyak ganda kalawan hemat energi, efisien, aman tur dipercaya, jsb .; pikeun turbin uap, unit motor, unit compressor, kipas, pompa jeung minyak jeung industri minyak dina sistem cooling minyak ogé bisa dipaké pikeun sistem cooling minyak lianna.

Karakteristik SGLL Ganda Minyak Cooler
1. The tablet data pikeun dua aliran tube cooler minyak ganda, lamun kudu make opat prosés, genep prosés, tube bulistir atawa fin cooling tube cooler.
2. Pamasangan cooler biasana horizontal, kayaning pamaké bisa perlu ngagunakeun dua susunan nangtung, a chamber cai di hareup, kamar cai sejen di kamar pikeun gampang dipiceun.
3. Minyak jeung cai panganteur flange baku JB / T81-94, nurutkeun sarat pamaké kalawan flange non-standar kedah minuhan sarat piping.
4. Numutkeun standar API 614, anu cooler kalawan struktur ganda, ku aréa sarua dua coolers sarta alat klep tilu arah, karya, hiji disiapkeun kalawan unggal cooler sanggup withstanding beban cooling tina sakabéh sistem, kalawan tube a piring dibereskeun, a floating, removable tube kebat jeung tutup chamber cai pikeun operasi gampang, nyeuseuh, pariksa jeung perbaikan. bahan cooler, gumantung kana pamakéan tempat, kaayaan sistem cai bisa boga rupa-rupa pilihan, kamar cai, cangkang, tilu arah klep baja karbon pilihan atawa sakabéh stainless steel,
dewan tube sadia baja karbon, stainless steel atawa plat kuningan; bahan pipa pilihan tube kuningan biasa H68, tube kuningan arsén HS n70-1A, tube kuningan aluminium H A177-2A, pipa stainless steel
1Cr18Ni9Ti, B10, B30 jeung saterusna.
5. Tilu arah klep kalawan baja struktur dilas kontinyu aliran switch klep. Klep ieu dina struktur internal tina kagagalan atawa période konversi klep moal ngabalukarkeun gangguan minyak. Wangun sakumaha ditémbongkeun di handap ieu.

Kode pesenan SGLL Doulbe Tube Oil Cooler Series

HS-SGLL4-12/1.6V*
(1)(2)(3)(4)(5)(6)(7)

(1) HS = Ku Industri Hudsun
(2) SGLL = Cooler Minyak Pipa ganda
(3) runtuyan No.  
(4) Area permukaan cooling (Ték Bagan di handap)
(5) Max. Tekanan: 1.6Mpa
(6) instalasi Type:V= Pamasangan nangtung; H= Pamasangan Horizontal
(7) Inpormasi salajengna

SGLL Double Oil Cooler Dimensi Instalasi Horisontal

SGLL-horizontal -instalasi
modelWewengkon cooling
(m2)
DN1DN2D1LL3CH2eL2C1C2BHH1
SGLL4-12 / 1.6H1265653251555660860262870497345300370984460
SGLL4-16 / 1.6H16656532519601065136526287049734530037098460
SGLL4-20 / 1.6H2080653252370147517752628704973453003701004480
SGLL4-24 / 1.6H2480653252780188521752628704973503003701004480
SGLL4-28 / 1.6H2880653253190229525852628704973503003701004480
SGLL4-35 / 1.6H351001004262480123216923138907305003007301181555
SGLL5-40 / 1.6H401001004262750150219623138907305003007301181555
SGLL5-45 / 1.6H451251004263020177222023138907255153007251181585
SGLL5-50 / 1.6H501251004263290204224723139767255153007251181585
SGLL5-60 / 1.6H601251004263830258230123139767255153007251181585
SGLL6-80 / 1.6H8020020061631601555201543411009357007509351688820
SGLL6-100 / 1.6H10020020061637602155261543412409357007509351688820
SGLL6-120 / 1.6H12020020061643602755321543412409357007509351688820

SGLL Double Minyak Cooler Dimensi Instalasi nangtung

SGLL-horizontal -instalasi
modelWewengkon cooling
(m2)
abcdefgmod3DDN1DN2
SGLL4-12 / 1.6V121555960870320520475340120808-Φ263256565
SGLL4-16 / 1.6V1619601365870320520475340120808-Φ263256565
SGLL4-20 / 1.6V2023701775870320565475340120808-Φ263258065
SGLL4-24 / 1.6V2427802175870340565475360120808-Φ263258065
SGLL4-28 / 1.6V2831902585870340565475360120808-Φ263258065
SGLL5-35 / 1.6V3526101692976470666585400120808-Φ26426100100
SGLL5-40 / 1.6V4028801962976470726585400120808-Φ26426100100
SGLL5-45 / 1.6V4531202202973470726585420120808-Φ26426125100
SGLL5-50 / 1.6V503390247211004707265854201401008-Φ26426125100
SGLL5-60 / 1.6V603930301212404709905854201401008-Φ26426125100
SGLL6-80 / 1.6V803255201512407059908304601401008-Φ30616200200
SGLL6-100 / 1.6V10038552615134670510668304601401008-Φ30616200200
SGLL6-120 / 1.6V12044553215134670510668304601401008-Φ30616200200