Klep Campuran Pelumasan Minyak AVE

barang: DMM-YQ dual Klep Campuran Air Pelumasan Minyak
Kauntungan Produk:
1. Max. operasi 200bar, sareng tekanan gerakan 12bar
2. Sadia tekanan hawa kirang ti 2 ~ 8bar
3. Pembagi minyak udara dua garis, pangaturan aliran minyak aya

DMM dual line oil lubrication air mixing valve, divider minyak hawa mangrupikeun dua jalur minyak sareng mixer distribusi hawa, mangrupikeun distributor minyak garis ganda modular sareng kombinasi mixer superposisi. Kalayan impor minyak dua kawat simétris, dua asupan udara, 2 dugi 20 minyak sareng port outlet udara. Utamana lumaku pikeun dua kawat minyak sareng alat pelumas udara atanapi sistem.

Pamakéan Pamisah Cai DMM

  1. Sedeng anu diperyogikeun kedah dianggo dina lingkungan anu parantos ditangtoskeun.
  2. Distributor tina dua inlet disambungkeun sareng dua pipa suplai minyak, sareng kadua sisi ngalangkungan, sisi palabuan inlet henteu kedah dianggo nalika nyolokkeun colokan na.
  3. Dina lingkungan anu berdebu, beueus, kasar kedah dianggo nalika kotak pelindung.
  4. Antarmuka udara anu dikomprés kedahna sareng sistem minyak sareng udara tina sambungan pipa jaringan udara anu dikomprés, dilarang ketat ku asal anu teu dipikaterang tina sambungan saluran suplai udara, pikeun nyegah kacilakaan.
  5. Unggal sapotong minyak dina awak suluhna pikeun nyaluyukeun panyesuaianana kedah dina batang indikator pikeun lebet dina kaayaan, pangaturan kedahna ngencarkeun sekrup ngonci.
  6. Upami anjeun hoyong ngarobih palabuhan minyak sareng udara, punten nyungkeun pitunjuk ka pabrikan, saluyu sareng pitunjuk dina léngkah pembuangan manual.

Urutan Code Of DMM-YQ Dual Line Air Oil Divider Series

HS-DMM-6/5(10T + 20S + 10T)-OAD*
(1)(2)(3)(4) (5)(6)(7)(8)

(1) HS = Ku Industri Hudsun
(2) DMM = Pembagi Minyak Udara Ganda
(3)  total Outlet Port No.
(4)  saleresna Outlet Port No.
(5) Ukuran piston + T = Dual outlet ; S = Outlet tunggal
(6)  OA = Tipe Minyak Sareng Hawa
(7) D = Kalayan Saklar Deukeutna 24VDC
(8) Kanggo Inpormasi Salajengna

DMM-YQ Dual Line Air Oil Divider Émbaran Téknis

Unsur Minyaktekenan
(MPa)
Tekanan Act (MPa)Tekanan Udara (MPa)Konsumsi Udara / Palabuhan
(L / mnt)
outletDahar Minyak (ml / Stroke)Per Cyc. Tina Bolt
(Ml)
10T20<1.2< 0.2 ~ 0.83020 ~ 10.05
10S10 ~ 20.01
20T20.6 ~ 20.06
20S11.2 ~ 40.12
30T20.6 ~ 30.07
30S11.2 ~ 60.14

*: Kombinasi minyak kana unsur luhur tina 1 dugi ka 10 langkung saé.
*: Cocog pikeun nyaring presisi 25m, viskositas ≤ 760cSt tina minyak pelumas; suhu lingkungan -10 ℃ ~ 60 ℃.

DMM-YQ Dual Line Air Minyak Divider Dimensi

AVE Oil Air Lubrication Mixing Valve sareng Air Air Divider Dimensions

*: Jumlah bagéan anu langkung saé dijaga 1 dugi ka 10 pcs.