Ngaluarkeun Klep DV, Series SDPQ

produk: DV3*H; DV4*H; DV5*H; DV6 * H runtuyan ngadistribusikaeun klep - Dual-Line, Hiji Jalan gajih / suplai minyak
Kauntungan Produk:
1. tugas High jeung kinerja operasi durability
2. Leuwih ti 14seri model pikeun titik sarat lubrication béda
3. Gampang observasi kaayaan lubrication ngaliwatan indikator langsung

Kode Sarua Jeung DV & SDPQ-L (DSPQ-L):
– DV-31H (1SDPQ-L1 Atawa 1DSPQ-L1) ; DV-32H (2SDPQ-L1 Atawa 2DSPQ-L1); DV-33H (3SDPQ-L1 Atawa 3DSPQ-L1); DV-34H (4SDPQ-L1Atawa 4DSPQ-L1)
– DV-41H (1SDPQ-L2 Atawa 1DSPQ-L2) ; DV-42H (2SDPQ-L2 Atawa 2DSPQ-L2); DV-43H (3SDPQ-L2 Atawa 3DSPQ-L2); DV-44H (4SDPQ-L2 Atawa 4DSPQ-L2)
– DV-51H (1SDPQ-L3 Atawa 1DSPQ-L3) ; DV-52H (2SDPQ-L3 Atawa 2DSPQ-L3); DV-53H (3SDPQ-L3 Atawa 3DSPQ-L3); DV-54H (4SDPQ-L3 Atawa 4DSPQ-L3)
– DV-61H (1SDPQ-L4 Atawa 1DSPQ-L4) ; DV-62H (2SDPQ-L4 Atawa 2DSPQ-L4)

Ngadistribusikaeun séri DV klep dijieun pikeun ngalengkepan dina sistem garis ganda industri, anu pelumas tina gajih atanapi minyak anu dikirimkeun appropriately ka unggal titik lubrication ditransfer ku garis suplai gajih utama, sarta pressurized ku pompa lubrication listrik sarta ditransfer.

Ngadistribusikaeun runtuyan klep DV dilengkepan indikator gerak nu keur observasi salila digawé, salajengna, volume gajih sadia pikeun disaluyukeun nurutkeun sarat lubrication béda. Outlet suplai ngadistribusikaeun klep DV dirancang dina handap, ku kituna, gerakan piston jero klep ngadistribusikaeun bakal nyieun lubricate ti outlet handap, teu masalah posisi piston utama atawa pilot.

Mesen Code of ngadistribusikaeun klep DV / SDPQ-L (DSPQ-L) Series

Kode Pemesanan DV:

DV-32H
(1)(2)(3)(4)

(1) Jinis dasar = DV runtuyan ngadistribusikaeun klep
(2) ukuran= 3 / 4 / 5 / 6 Pilihan
(3) Palabuhan Discharging = 1 / 2 / 3/4 Pilihan
(4) Lambang Desain: =H

Kode Pemesanan SDPQ(DSPQ):

3SDPQ (DSPQ)-L2
(1)(2)(3)(4)

(1) Nomer gport dahar rease = 1; 2; 3; 4
(2) SDPQ (DSPQ)= Dual garis ngadistribusikaeun klep, hiji jalan gajih / outlet minyak
(3) L = Maks. tekanan operasi 200bar / 20Mpa
(4) Volume dahar gajih = 1; 2 ; 3 ; 4 séri

Ngadistribusikaeun klep DV Series Data Téknis

model:
DV Series ngadistribusikaeun klep, Dual Line Lubrication divider
Outlet dahar:
DV3*H – DV5*H (1-4 Outlet)
DV6*H (1-2 Outlet)
Bahan atah:
– Beusi tuang (Standar, mangga ngahubungan kami pikeun bahan séjén)
Tekanan Migawe:
Max. tekanan operasi: 210bar / 3045psi (Cast beusi)

Tekanan ngamimitian:
DV3*H – DV4*H dina: 15bar / 217.5psi
DV5*H – DV6*H dina: 12bar / 174.0psi
Port suplai:
G3 / 8
Sambungan Outlet Threaded:
G1 / 4
Nyaluyukeun aliran ku unggal péngkolan
Mangga parios data téknis
Treatment beungeut:
Séng plated atanapi nikel plated mangga konsultasi kami pikeun sagala sarat husus

Ukuran DV

Ukuran 3Ukuran 4Ukuran 5Ukuran 6
Tekanan damel (bar)210210210210
Max. tekanan operasi (bar)315315315315
Tekanan operasi ngamimitian (bar)10101010
Aliran pelumas Max. ( cm3/stroke)1.22.55.014.0
Aliran pelumas Min. ( cm3/stroke)0.20.61.23.0
Jumlah per screw rotasi nyaluyukeun (cm3)0.060.100.150.68
Jumlah leungitna (cm3)0.50.550.630.63
Asesoris, baut pamasangan A
(Punten wartosan kami upami diperyogikeun)
M8x60M8x60M8x65

M8x75

 

Ngadistribusikaeun klep DV Fungsi Operasi

Ngadistribusikaeun-klep-DV-SDPQ-Seri-fungsi

- pelumas ieu ditransfer ngaliwatan jalur suplai 2 geus réngsé sarta pindah ka garis suplai 1. Bari pelumas ieu dikirimkeun ti suplai hiji 1, gajih atanapi minyak ditinggalkeun dina garis suplai 1 dileupaskeun ka embung gajih.

- The gajih atanapi minyak ditinggalkeun dina garis suplai ieu pressurized ku pompa lubrication, piston pilot dipencet handap, pelumas nu squeezed kana chamber A (spasi luhureun piston utama), piston utama dipencet handap sasuai.

Ngadistribusikaeun-klep-DV-SDPQ-Seri-fungsi
Ngadistribusikaeun-klep-DV-SDPQ-Seri-fungsi

- Sedengkeun piston utama 5 dipencet handap ku tekanan, pelumas ditinggalkeun di chamber B handap ngalir kana port outlet 3 ka garis suplai ngaliwatan saluran C of pilot piston.

- Nalika jalur suplai pindah, jalur suplai 2 dipencet ku grease pressurized, gajih dina jalur suplai 1 dileupaskeun ka reservoir gajih. Pelincir ngalir kana garis suplai dina urutan anu sarua sakumaha aranjeunna dianggo saméméh ngolah.

Ngadistribusikaeun klep DV SDPQ Series fungsi 04

Ngadistribusikaeun klep DV Dimensi Instalasi

Ngadistribusikaeun-klep-DV,-SDPQ-Seri-diménsi
modelLBHL1L2L3L4L5L6L7L8H1H2H3H4d1d2
DV-31H
(1SDPQ-L1)
44381048291122.527102411641139Rc3 / 8Rc1 / 4
DV-32H
(2SDPQ-L1)
73--4240
DV-33H
(3SDPQ-L1)
1021082
DV-34H
(4SDPQ-L1)
131111
DV-41H
(1SDPQ-L2)
50401259.531252930765448
DV-42H
(2SDPQ-L2)
8161
DV-43H
(3SDPQ-L2)
11292
DV-44H
(4SDPQ-L2)
143123
DV-51H
(1SDPQ-L3)
534513837142834331483135753
DV-52H
(2SDPQ-L3)
9070
DV-53H
(3SDPQ-L3)
127107
DV-54H
(4SDPQ-L3)
164144
DV-61H
(1SDPQ-L4)
625714910462933454220891656
DV-62H
(2SDPQ-L4)
10888