YCK-P5-switch tekanan diferensial

barang: YCK-P5 / SG-A Pindah tekenan diferensial 
Kauntungan Produk:
1. Maks. operasi 40 Mpa
2. Tegangan switch nepi ka 500VAC
3. respon sinyal sénsitip, gampang instalasi

YCK-P5-diferensial-tekanan-switch-simbol

YCK-P5 / SG-A switch tekanan diferensial dipaké dina garis dual sistem lubrication terpusat jeung tekanan nominal nepi ka 40Mpa ngadalikeun klep arah atawa mantau alat lubrication atawa sistem, ngagunakeun dua tekanan pipe pikeun ngirim sinyal listrik, bari tekanan bédana ngahontal 5MPa, salaku sinyal pikeun ngadalikeun switching arah atawa ngawas alat lubrication atawa sistem lubrication. Hal ieu umumna dipasang dina tipe terminal dua-garis sistem lubrication terpusat di terminal tina dua pipa utama.

Pindah tekanan diferensial YCK-P5 / SG-A Prinsipna ngagawekeun
Salaku perumahan vale of switch tekanan diferensial jeung switch stroke tekanan anu dirakit dina pelat base. Gajih ieu pressurized ti pipe B utama kana chamber katuhu tekanan diferensial switch klep piston, sedengkeun pipa utama A unloading tekanan dina waktos anu sareng. Sakali tekanan tina dua pipa utama ngahontal 5MPa, piston ngalir ngaliwatan chamber kénca ku gaya spring jeung mindahkeun saklar stroke ambéh kontak 1 jeung 2 ditutup, mangka switch tekanan diferensial YCK-P5 ngirimkeun sinyal pulsa ka sistem. kotak kontrol, pindah klep arah, lajeng pipa utama A pressurized, pipe B tekanan unloading, piston di chamber ngajaga puseur ku cinyusu, kontak 1 jeung 2 dipegatkeun sarta sasak dipuseurkeun. Sistim nu dimimitian siklus kadua gawé, sakali pipa utama A jeung B antara tekanan sarta ngahontal 5MPa, piston ka sisi katuhu, kontak switch 3 jeung 4 ditutup, sinyal pulsa deui ngajadikeun klep dina sistem. pindah sakali deui, ngamimitian siklus salajengna gawé.

Pindah tekanan diferensial YCK-P5 / SG-A pamakéan
1. switch tekanan diferensial YCK-P5 kudu dipasang dina ventilasi, garing, gampang pikeun niténan, sarta euweuh gerakan sabudeureun bagian tina gangguan.
2. switch tekanan diferensial YCK-P5 kudu dipasang dina terminal-tipe dua garis sistem lubrication terpusat di ahir pipa utama, aya hiji distributor dua-garis kudu dipasang balik, pikeun nyegah gajih jadi sepuh, garing jeung mangaruhan sensitipitas.
3.The wiring of switch stroke kudu dibikeun ka tengah sasak jeung nyepetkeun screws.

Mesen Kodeu Pindah tekenan diferensial YCK-P5 / SG-A Series

HS-YCK / SG-A-P5*
(1)(2)(3)(4)(5)

(1) HS = Ku Industri Hudsun
(2) YCK / SG-A = Pindah tekanan diferensial YCK-P5 / SG-A Series
(3) Max. Tekanan =  40Mpa/400Bar
(4) Tekanan Béda sinyal = 5 Mpa
(5) Kanggo Inpormasi Salajengna

Pindah tekanan diferensial YCK-P5 / SG-A Series Data Téknis

modelMax. TekananTekanan Sinyalsinyal AliranMax.Tegangan SaklarMax. Ayeunabeurat
YCK-P5
(SG-A)
40 (P) Mpa5Mpa0.7mL-500V15A3kgs

Kontrol tekanan Terminal YCK-P5 / SG-A Series Dimensi

YCK-P5-diferensial-tekanan-switch-Diménsi