DDB ngompa Unsur

barang:DDB Lubrication Pompa Unsur
Kauntungan Produk:
1. Saeutik pisan leakage jero, operasi kuat
2. Baku 8mm tube atawa sambungan tube 10mm pilihan
3. bagian aslina keur runtuyan pompa DDB kami, hirup layanan deui
Dilengkepan Pikeun : DDRB-N, ZB Pompa

DDRB-N, ZB Lubrication pompa Unsur Bubuka

Unsur pompa ieu mangrupikeun bagian anu dianggo pikeun listrik pompa gajih lubrication of DDRB-N, ZB runtuyan, pikeun nyerep gajih atawa minyak sarta pressurized kana tabung gajih.

Prinsip Kerja Multi-Point DDRB Pompa ZB Unsur Pompa
Nalika kabayang nyetir narik piston kerja 1 ka posisi wates kénca, port inlet gajih/minyak dibuka sareng pelumas disedot kana rongga leungeun baju piston 2, dina waktos anu sami, piston kontrol 3 dipindahkeun ka ditinggalkeun ku aksi cinyusu ka posisi wates. Nalika piston 1 pindah ka katuhu, piston kontrol 3 dipindahkeun ka sisi katuhu.
Nalika gajih / chamber minyak dina piston kontrol nyambungkeun kana alur annular dina tungtung katuhu tina leungeun baju piston, gajih dipencet kaluar tur muka klep dipariksa 4 nu discharged ti outlet minyak. Salaku aci saendeng ieu terus puteran, nu pelumas gajih lajeng nuluykeun di péngkolan jeung kaluar ti port outlet.

DDRB Pompa-ZB-Pompa-unsur-struktur                                      1. Piston Unsur; 2. Perumahan Unsur pompa; 3. Piston Unsur Gawé; 4. Panyambung Jeung Cék klep

Grease atanapi Minyak Volume Adjustment Ku Injector:
Loosen sarta nyandak kaluar cap screw, pikeun nyaluyukeun aliran nyaluyukeun baud jeung obeng pikeun nyaluyukeun jumlah extension pikeun ngahontal jumlah gajih. Lamun blot adjustment kabukti jarum jam, jumlah gajih / minyak ngurangan, lamun rotasi counter-jarum jam baris ngaronjatkeun polumeu. Cap screw kudu ditutupan sanggeus adjustment rengse.

Ngabongkar Unsur Ti DDRB-N Pompa, ZB Pompa Unsur

Pipa suplai gajih kudu dipiceun saméméh nyoplokkeun unsur pompa, teras loosen nut nyambungkeun 7,
piston unsur pompa dimiringkeun ka luhur sakitar 30.darajat. Unsur pompa bisa dihapus sanggeus piston gajih dipisahkeun tina kabayang drive.
Saatos unsur pompa dicabut, ulah nempatkeun colokan kerja ka handap hiji tungtung pikeun nyegah piston kerja ruksak ku slipping.

Pikeun masang elemen pompa, mimitina tarik piston kerja 1 kaluar ngeunaan 30mm, nempatkeun eta horisontal dina liang screw ningkatna, sarta angkat piston kerja 1 nepi ka ngeunaan 30..darajat. Putting tungtung piston karya leres diselapkeun kana alur tina kabayang drive, pikeun tighten nut sambungan 7 lajeng.

DDRB-N, ZB Grease Pompa Unsur Mesen Code

HS-LEZ-T*
(1)(2)(3)(4)(6)

(1) nu ngasilkeun = Industri Hudsun
(2) ZBE = DDRB-N, ZB Pompa Unsur
(3) Ngaleungitkeun  = Tanpa Spring;  S= Kalayan Spring
(4) Panyambung Pikeun Ukuran Tube:  T= Sambungan Standar ; C= Sambungan tube custom
(5) * = Kanggo inpo nu salajengna