DDB-XPE Multi Point gajih Lubrication pompa

barang: DDB-XPE gajih Multi Line Lubrication pompa
Kauntungan Produk:
1. Maks. operasi 31.5 Mpa
2. nepi ka 15 Multi titik sadia
3. Unggal injector kalawan gauge tekanan pikeun kontrol komputer visual jeung mikro

DDB-XPE Gajih multi garis pompa lubrication loba dipaké dina sistem lubrication mana pipa nu geus disebarkeun dina 50 méter; Aya dua cara mendesain sistem pelumasan salaku suplai gajih atanapi pipa minyak:

  1. Gajih langsung atanapi suplai minyak sareng titik-ka-titik, nyumponan permukaan gesekan kalayan suhu anu luhur sareng suhu anu luhur, sapertos bantalan, shafts rungkun, bushings aréa ageung, jsb.
  2. dilengkepan distributor kutang garis tunggal, gradasi suplai minyak, cocog pikeun beungeut gesekan suplai minyak terpusat, kayaning aréa leutik arah, bushings jeung saterusna. The DDB-XPE grease multi garis pompa lubrication geus nyieun perbaikan utama dina desain na. Fiturna nyaéta kieu:

(1) Kinerja sakabéh tina DDB-XPE grease multi garis pompa lubrication ningkat jeung tekanan kaluaran nyaéta 31.5 MPa.
(2) Unggal jalur dilengkepan klep ngawaskeun tekanan sareng gagalna jelas.
(3) Sakabéh sistem kompak sareng gaduh rohangan instalasi anu alit.
(4) Jumlah gajih atawa dahar minyak téh 5ml / mnt, tipe suplai langsung mindeng cocog pikeun ditutup rolling bearing aci, leungeun baju, bearing kotak jeung wakil olahraga lianna.
(5) DDB-XPE grease multi garis pompa lubrication cocog pikeun ratusan titik lubrication.

Pamakéan & Operasi:

  1. Runtuyan DDB-XPE gajih multi garis pompa lubrication kudu dipasang dina lokasi dimana suhu ambient luyu, lebu leutik, sarta éta merenah pikeun replenishing, nyaluyukeun, mariksa, ngajaga jeung tempat merenah lianna.
  2. Salawasna pariksa minyak lubricating dina embung pikeun ngajaga kaayaan oily. Pernah ngajalankeun tanpa gajih atanapi minyak atanapi kakurangan minyak.
  3. Sateuacan ngamimitian pompa lubrication pikeun kahiji kalina, tambahkeun kira-kira 30 ml oli mesin kana silinder teras tambahkeun gajih litium. Henteu aya minyak anu dilarang pikeun ngajalankeun motor.
  4. Éta kedah dioperasikeun dina arah panutup motor sareng henteu kedah dibalikkeun.
  5. The gajih atawa minyak dina DDB-XPE grease multi garis pompa lubrication dijaga bersih, sarta nyegah bahan splashing ti ngasupkeun tank pompa sarta bakal mangaruhan kahirupan jasa tina pompa lubrication gajih.

Kode pesenan DDB-XPE Multi Point Grease Lubrication Pump

HSDDB-XPE10*
(1)(2)(3)(4)(5)

(1) nu ngasilkeun = Industri Hudsun
(2) DDB = DDB Multi-Point Lubrication Pompa
(3) Series = XPE Series (DDB-X Jeung gauge tekanan pikeun tiap injector + kontrol komputer mikro)
(4) Jumlah Outlet Port = 1 ~ 15 Pikeun Pilihan
(5) * = Kanggo inpo nu salajengna

DDB-XPE Multi Point Grease Lubrication Pump Data Téknis

modeloutletMax. Tekanan
(MPa)
Laju Dahar

(ml/stroke)

Dahar Jaman
(Waktos / mnt)
motor daya
(Kw)
Tangki gajih
(L)
beurat
(kg)
DDB-XP2231.50.5260.558 ~ 3055
DDB-XP4431.50.5260.558 ~ 3055
DDB-XP6631.50.5260.558 ~ 3055
DDB-XP8831.50.5260.558 ~ 3055
DDB-XP101031.50.5260.558 ~ 3058
DDB-XP121231.50.5260.558 ~ 3058
DDB-XP141431.50.5260.558 ~ 3060
DDB-XP1~151 ~ 1531.50.5260.558 ~ 3050 ~ 60