DDB-XP Multi Line gajih Lubrication pompa

barang: DDB-XP gajih Multi Line Lubrication pompa
Kauntungan Produk:
1. Maks. operasi 31.5 Mpa
2. nepi ka 15 Multi titik sadia
3. Unggal injector boga gauge tekanan pikeun visual

DDB-XP Multi-Line pompa lubrication nyaéta-tekanan tinggi pompa lubrication listrik nu cocog pikeun frékuénsi lubricating low pikeun pipa anu disebarkeun dina sistem lubrication dina 50 méter. DDB-XP Multi-garis pompa lubrication bisa dipaké pikeun titik-ka-titik kuantitas sarua dina gajih atawa suplai langsung sistem lubrication. Éta ogé tiasa dilengkepan distribusi garis tunggal tina sababaraha sistem pelumasan suplai minyak.

DDB-XP Multi-Line pompa lubrication mangrupakeun tekanan tinggi sistem suplai langsung anyar dirancang pikeun kakurangan tekanan tina gajih atawa minyak suplai langsung Sistim lubrication. Tekanan kaluaran maksimal ningkat kana 31.5 MPa, anu langkung saé ngimbangan cuaca usum tiis di pasar kalér dimana biasana nyanghareupan masalah gajih atanapi gangguan minyak dina sistem pelumasan. Runtuyan DDB-XP loba dipaké dina industri metalurgi, pertambangan, bahan wangunan, karét, forging, keramik jeung industri lianna kalayan kinerja alus sarta harga low.
DDB-XP Multi-Line pompa lubrication mangrupakeun vakum nyeuseup tipe pompa piston, nu ngalir ngaliwatan cacing jeung roda cacing dina awak pompa-numbu motor, sarta leungeun baju ngadorong dina aci sentral. Saatos gerakan radial paralel, piston ageung dianggo pikeun ngarengsekeun gajih atanapi suplai minyak, sareng aci sentral gerak sakaligus, piring tekanan minyak didorong sareng gajih, wiper minyak rotates sinkron, sareng gajih atanapi minyak terus-terusan dipencet kana permukaan filter sarta disedot kana awak kolom badag. Unggal rotasi wiper oli, unggal injector / nozzle minyak keur nyoco atawa minyak sakali.

Operasi tina DDB-XP Multi-Line Lubrication Pompa

  1. Pariksa sambungan garis normal, tur hurungkeun kakuatan (380V AC catu daya), lajeng buka panutup tank jeung niténan naha arah rotasi wiper minyak sarua jeung arah anu dituduhkeun ku panah ditandaan dina tank. . Upami teu kitu, éta bakal ngaruksak saringan sareng komponenana sanésna, sareng bakal nyababkeun gagalna suplai gajih atanapi minyak.
  2. Nalika milih grease anu pas, nalika suhu di luar 20 ° C atanapi langkung luhur, disarankeun ngagunakeun grease kalayan penetrasi 265 atanapi langkung. Nalika suhu di luar 20 ° C atanapi langkung handap, disarankeun pikeun nganggo jarum 300 atanapi langkung (Naha gajih dianggo, metode pamariksaan visual anu saderhana: Nalika pompa berpungsi, jejak alur tiasa diputer sareng fusion sanggeus wiper oli muter. Nu cocog grease, mun teu grease kudu diganti).
  3. Buka tutup pikeun ngeusian gajih (upami gajih dina pompa geus hardened atanapi deteriorated) jeung eusian eta kalawan compaction, jaga ulah nyampur najis, gelembung hawa, jsb.
  4. Mimitian catu daya sareng perhatikeun yén sadaya injektor / nozzle minyak berpungsi normal.

Catetan: Sateuacan operasi DDB-XP Multi-Line Lubrication Pump:

  1. Pompa lubrication multi-garis DDB-XP kudu dipasang di tengah titik lubrication farthest jauh.
  2. Gajih atawa minyak dina tank pompa kudu beresih. Dina 20 ° C atanapi langkung luhur, pilih 2 atanapi langkung gajih. Lamun hawa luar handap 20 ° C, pilih gajih luhureun 0 ° C. Minyak pelumas kedah gaduh viskositas langkung ageung tibatan N68.
  3. Tingkat minyak dina tong teu kedah langkung handap tina luhureun aci pikeun nyegah évakuasi. Hawa asupan moal ngahasilkeun minyak.
  4. Pikeun unggal 300 jam operasi, ganti oli di kamar gear cacing sakali.

Kode pesenan DDB-XP Multi Line Grease Lubrication Pump

HSDDB-XP10*
(1)(2)(3)(4)(5)

(1) nu ngasilkeun = Industri Hudsun
(2) DDB = DDB Multi-Point Lubrication Pompa
(3) Series = XP Series (DDB-X Jeung gauge tekanan pikeun tiap injector sakumaha visual)
(4) Jumlah Outlet Port = 1 ~ 15 Pikeun Pilihan
(5) * = Kanggo inpo nu salajengna

DDB-XP Multi Line gajih Lubrication pompa Data Téknis

modeloutletMax. Tekanan
(MPa)
Laju Dahar

(ml/stroke)

Dahar Jaman
(Waktos / mnt)
motor daya
(Kw)
Tangki gajih
(L)
beurat
(kg)
DDB-XP2231.50.5260.558 ~ 3055
DDB-XP4431.50.5260.558 ~ 3055
DDB-XP6631.50.5260.558 ~ 3055
DDB-XP8831.50.5260.558 ~ 3055
DDB-XP101031.50.5260.558 ~ 3058
DDB-XP121231.50.5260.558 ~ 3058
DDB-XP141431.50.5260.558 ~ 3060
DDB-XP1~151 ~ 1531.50.5260.558 ~ 3050 ~ 60