DDB-XEM Portabel Electric Grease Lubricator Pompa

barang: DDB-XEM Portabel Electric Grease Lubricator Pompa
Kauntungan Produk:
1. Maks. operasi 31.5 Mpa / 315bar
2. ka luhur 18 Multi titik hiji outlet, ngaronjatkeun aliran kaluaran
3. Kalayan pipa gajih 5m, kotak kontrol motor listrik sareng karanjang portabel

DDB-XEM Portabel grease lubricator pompa listrik biasana lumaku pikeun industri metalurgi, pertambangan, kakuatan, semén, mesin tékstil jeung numput grease lubrication séjén nu kudu mindahkeun sarta teu bisa dipasang dina hiji posisi. DDB-XEM Pompa lubricator grease listrik portabel boga ciri gancang grease atawa speed refueling minyak jeung tekanan gajih tinggi, éta bisa dilengkepan internal-diaméterna 8 mm selang-tekanan tinggi 25 méter tanpa mangaruhan grease atawa tekanan minyak jeung cairan. volume. DDB-XEM Portabel grease lubricator pompa listrik bisa ngahontal kontrol otomatis, ngagunakeun kontrol tekanan sensing, muka minyak atawa gajih gun otomatis pikeun refueling, Cicing turun gun minyak bari Cicing otomatis. (Pompa lubrication ieu dilengkepan 2m tekanan tinggi selang jeung gun minyak.) DDB-XEM Portable grease lubricator pompa listrik ngagunakeun sababaraha piston pikeun gajih terpusat atawa suplai minyak. Unggal saluran minyak dilengkepan klep cek pikeun silih ngadalikeun. Henteu gampang gagal operasi kerja sareng kinerja pompa pelumas DDB-XEM mangrupikeun operasi anu tiasa dipercaya. Pompa lube DDB-XEM cocog pikeun greases industri kalayan rupa-rupa greases, viskositas leuwih gede ti N68, sarta greases kalayan penetrasi teu kurang ti 265 (25 150g) 1/10mm. Suhu ambient anu tiasa dianggo nyaéta -20 ° C ~ 80 ° C.

Pancegahan Sateuacan Operasi DDB-XEM Portable Electric Grease Lubricator Pompa

  1. Tutup tina pompa lubrication teu kudu dibuka casually, kertas atawa lebu dicampur dilarang ketat dina ember.
  2. Ulah make minyak inferior ngarah teu ngabalukarkeun suplai minyak abnormal.
  3. Radius bending minimum tina tube tekanan tinggi nyaéta 200mm, anu gampang ruksak ku bending kaleuleuwihan. Dina waktos anu sami, perlu pikeun nyegah leungitna tekanan tina tabung supados henteu ngirangan umur jasana.
  4. Nalika tingkat minyak dina tong langkung handap tina tingkat minyak wates handap, pompa bakal otomatis lirén damel. Dina waktos ieu, tank kedah ngeusi minyak sateuacan neraskeun operasi.
  5. Tekanan operasi maksimum pompa nyaéta 40MPa, langkung tegangan sareng pareum, mareuman, ngungkulan kedah dilakukeun sateuacan damel.
  6. The filter pikeun port outlet tina filter pompa kudu cleaned périodik pikeun nyegah keur diblokir.
  7. Pompa pangeusi gajih kedah dianggo upami ngeusian gajih atanapi minyak embung (pikeun nyegah kontaminasi).
  8. Tahap awal kamar gear pangurangan pompa listrik nyaéta 500 jam bursa gajih, sareng 1000 jam bursa gajih salajengna.

Pesenan Kode DDB-XEM Portable Electric Grease Lubricator Pompa

HSDDB-XEM280*
(1)(2)(3)(4)(5)

(1) nu ngasilkeun = Industri Hudsun
(2) DDB = DDB Multi-Point Lubrication Pompa
(3) Series = XEM Series (DDB-X Kalayan Kotak Kontrol Listrik + Gorobag Movable Dilengkapi)
(4) Dahar Volume Per Port = 280ml / mnt. (Pesenan Biasa); 320ml / mnt. ; 360ml / mnt. (Punten data téknis di handap)
(5) * = Kanggo inpo nu salajengna

DDB-XEM Portabel Electric Grease Lubricator Pompa Data Téknis

modelVolume dahar / portInjector No.Tekanan NominalMax. Tekananmotor teganganmotor dayaJilid tank beurat
DDB-XEM280280ml / mnt.16 lembar.20Mpa25 ~ 31.5Mpa380V / 50 ~ 60HZ0.55kw30L 85KGS
DDB-XEM320320ml / mnt.18 lembar.0.55kw 90KGS
DDB-XEM360360ml / mnt.20 lembar.0.55kw 98KGS

Catetan: Ngagunakeun médium pikeun penetrasi congcot teu kurang ti 265 (25 ℃, 150g) 1 / 10mm gajih (NLGI0 # ~ 2 #). Hadé operasi hawa ambient 0 ~ 40 ℃.

DDB-XEM Portable Electric Grease Lubricator Pompa Pamasangan Dimensi

DDB-XEM-Portable-Electric-Grease-Lubricator-Pompa-Diménsi